ponovo na letovanju

BEZ GUDELJA, ali u najlepšem društvu: Anastasija Ražnatović otputovala na mesto koje nije posetila — GODINAMA

2

Anastasija Ražnatović otputovala je na novo letovanje, ali bez svog momka

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE PONOVO SPAKOVALA KOFERE I UPUTILA SE NA NOVO LETOVANJE
ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ JE PONOVO SPAKOVALA KOFERE I UPUTILA SE NA NOVO LETOVANJEfoto: Damir Dervišagić

Pevačica Anastasija Ražnatović ovo leto koristi da putuje Evropom. Nakon što je dugo boravila na Ibici, ona se vratila u Sevilju, gde je bila sa izabranikom Nemanjom Gudeljom, pa je stigla u Beograd i nedugo zatim ponovo spakovala kofere.

 

Anastasija nije povela Gudelja, koji joj sigurno nedostaje, ali zato je otputovala na destinaciju koju godinama nije posetila.

 

Naime, Anastasija je otišla na Kipar, gde već nekoliko dana borave njen brat Veljko i snaha Bogdana sa sinovima Željkom i Krstanom.

 

Kako je već poznato javnosti, njihova majka Svetlana Ceca Ražnatović poseduje vilu na Kipru, u Aja Napi, tik uz more.

 

Ova vila ima 600 kvadrata, ogroman bazen za uživanje Ražnatovića i njihovih gostiju, a pevačica nije krila da je htela da sve bude na najvišem nivou.

 

 

— Želela sam nešto egzotično, lepo i da bude na samoj obali. Moj prijatelj Fotos mi je doneo fotografije ove moje vile i ja sam znala da je to to. Odmah sam podigla kredit. Da, kuću sam kupila na kredit, koji, normalno, mesečno otplaćujem —rekla je Ceca jednom prilikom u "Amidži šou".

 

I Veljko i Bogdana već neko vreme uživaju u Aja Napi na porodičnom letovanju, sa decom, na brodiću, a fotografije pokazuju da su definitivno kao i sav običan svet:

 

1 / 6 Foto: Instagram / Veljko Ražnatović

 

BONUS VIDEO

Veljko Ražnatović se igra sa sinom Željkom:

 

 

makonda-tracker