ŠTA BI?

Ko je zapravo otac njene dece? Glumica (NE)NAMERNO samoj sebi napravila problem, pa se branila DRSKIM ODGOVORIMA

0

Svi su se u trenutku našli u čudu - šta ova žena priča?

Blejk Lajvli dala drzak odgovor na pitanje ko je otac njene dece
Blejk Lajvli dala drzak odgovor na pitanje ko je otac njene dece foto: EPA/IAN LANGSDON

Nakon što je na društvenim mrežama Blejk Lajvli podelila objavu o svojoj porodici, usledio je niz pitanja fanova, na koje je ona imala krajnje drzak odgovor.

 

Naime, ona je na pitanje fana kako ima četvoro dece u komentaru označila svog ličnog trenera, čime je insinuirala da je možda on otac njene dece.

 

Čim je shvatila šta je uradila brzo je razjasnila svaku zabunu i to poprilično grubim rečima.

 

- Rajan Rejnolds je definitivno tata, hvala vam puno.

 

 

Nije retkost da poznate ličnosti dođu u sitacije u kojima se njihove reči pogrešno protumače, zbog čega znaju da nastanu situacije koje mogu da dovedu i do kulminacije, pa čak i razlaza parova.

 

Iako je fotografija izgledala kao ništa neobično, Blejkovo pojašnjenje je usledilo kada je obožavalac prokomentarisao: „Kako imate četvoro dece??? - na šta je odgovorila označivši svog ličnog trenera Don Saladina.

 

Brzo shvativši svoju grešku, Lajvli je zatim ponovo prokomentarisala, objašnjavajući:

 

- Čekaj, ne. Nisam tako mislila. On nije otac. On je samo onaj koji mi pomaže da se ponovo uklopim u (neku od) odeće. On je još bolja osoba i prijatelj od trenera. I to mnogo govori.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Blejk i Rajan (stvarni otac njene dece) prvi put su se sreli na snimanju filma Green Lantern 2010. pre nego što su se venčali u septembru 2011. i do sada su dobili četvoro dece, Džejmsa, Inez, Beti, i najmlađe dete čije ime još nije poznato.

 

Samo prošlog meseca, Lajvli je svojim obožavaocima pričala o tome kako je podizati četvoro dece tako što je podelila poruku o brendu u promociji svoje linije koktela u konzervi, Betti Buze.

 

- Ovo su recepti koje godinama pripremam za voljene. Ali sada imam četvoro dece. I umoran sam. Dakle, evo ih. U konzervi. Uživajte - napisala je uz fotografiju na kojoj otkriva piće na srebrnom tanjiru.

 

 

 

 

makonda-tracker