opsednuti jedan drugim

"Za rođendan mu spremam zapaljenu kesu izmeta": Zbog Skarlet Johanson počelo je najsmešnije (ne)prijateljstvo u Holivudu

1

Rajan Rejnolds i Hju Džekmen su bliski prijatelji koji stalno prave smicalice jedan drugom, a navodno iza svega stoji urnebesna priča iz dana kada je Rajan bio u braku sa Skarlet Johanson

Rajan Rejndols i Hju DŽekmen su prijatelji, ali umeju da naprave neprijatnu situaciju jedan drugom
Rajan Rejndols i Hju DŽekmen su prijatelji, ali umeju da naprave neprijatnu situaciju jedan drugomfoto: YouTube / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Američka glumica Skarlet Johanson (38) bila je u braku s Rajanom Rejndolsom (46) od 2008. do 2011. godine, a mnogi često smetnu s uma da je par uopšte bio zajedno.


Oni su davali sve od sebe da sačuvaju svoju privatnost, pa je tako i njihov brak i razvod ostavio mnogo pitanja, a jedno o drugom kasnije nisu pričali.


Glumica je, sada, međutim, napravila izuzetak i tokom razgovora s koleginicom Gvinet Paltrou u njenom podkastu Goop, dok je pričala o svojim brakovima prokomentarisala svog prvom muža Rajana Rejnoldsa.


On je dobar momak – rekla je Skarlet.


Koliko je poznato, par se rastao jer su shvatili da su požurili s brakom.

 

Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson bili su u braku tri godine
Rajan Rejnolds i Skarlet Johanson bili su u braku tri godinefoto: EPA/PETER FOLEY

Kad sam se prvi put udala, imala sam 23 godine. Nisam razumela brak. Previše sam ga romantizovala u svojoj glavi, čini mi se – ispričala je Skarlet Johanson jednom prilikom za Vanity Fair.


Oni su se razišli mirno i prijateljski, a malo je poznato da je upravo zbog njihove ljubavi počelo jedno holivudsko prijateljstvo koje je prepuno sitnih neprijateljskih poteza koji zasmejavaju fanove.

 

Naime, Rajan Rejnolds i australijski glumac Hju Džekmen obično se opisuju kao "frenemies", a toje reč sastavljena od reči "friend" (prijatelj) i "enemy" (neprijatelj). Dvojica glumaca cene jedan drugog i imaju sjajan odnos, ali kad god imaju priliku oni su spremni za podvalu kojom će učiniti da ovom drugom bude neprijatno.


Tako je Hju Džekmen u jednom intervjuu priznao da razmišlja da pokloni Rajanu kesu zapaljenog psećeg izmeta za rođendan.

 

Rajan Rejndols i Hju DŽekmen
Rajan Rejndols i Hju DŽekmen foto: John Angelillo / UPI / Profimedia

– Prvo što mi je palo na pamet je ona igra koju smo igrali kao deca. Znate, kad nekome pokucate na vrata i pobegnete? Moj brat je to podigao na novi nivo i paket je bio zapaljen. Paket pun raznih količina psećeg izmeta iz komšiluka – ispričao je on kroz smeh.


Nakon što je Džekmen 2020. nominovan za Emija, Rejndolds mu je javno čestitao rečima:


Drugar! Čestitam ti! Nominovali su te za Emija, to je ludo. Nije da si to zaslužio, ali...


Australijanac mu je na to odgovorio da mu Rejndols deluje pomalo zeleno, najverovatnije misleći da je ljubomoran na njegov uspeh. Potom je u jednom intervjuu u šali rekao da mu je Blejk Lajvli, Rajanova supruga, rekla da glumac tri dana nije ustao iz kreveta od zavisti i nazvao to najlepšim poklonom koji je dobio.

 

Glumci jedan drugom često prave smicalice, a Džekmen je jednom prevario Rejnoldsa da pravi žurku na koju svi dolaze u božićnim džemperima. U tome mu je pomogao i glumac Džejk Džilenhal, koji se pretvarao da je zaista tako, a kada je Rajan došao na zabavu – bio je jedini u džemperu sa velikom zlatnom mašnom.

 


Vrhunac njihovog "neprijateljskog prijateljstva"bio je kada su sarađivali na filmu Deadpool.


Otkrio sam da je nezdravo kada više od pet sati dnevno budem opsednut time kako mogu da smestim Rajanu Rejndoldsu. Ali pet sati je dobro i zdravo, pruža mi snagu i spremnost – našalio se Džekmen.

 

  • Kakve to veze ima sa Skarlet Johanson?


Kako je Hju Džekmen ispričao, njihova priča je klasična komedija o tome kada neki "sukob" traje tako dugo da se više niko ne seća kako je počeo.


To traje već toliko dugo... Bože, ovo je znak da ovo traje predugo, kad ne možeš da se setiš ni kako je počelo – primetio je Džekmen.

 

Hju Džekmen i Skarlet Johanson u filmu 'Udarna vest' (Scoop)
Hju Džekmen i Skarlet Johanson u filmu "Udarna vest" (Scoop)foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Ipak, on zna da to ima neke veze sa Skarlet Johanson i činjenicom da Rejndolsu nije bilo najprijatnije što se ona druži sa zgodnim Australijancem.


Sreo sam ga dok sam snimao "Vulverina", umeo je baš da zapeni jer sam bio blizak prijatelj sa Skarlet – rekao je glumac.


– Skarlet se tad upravo udala za Rajana, pa bion došao na set i bio u fazonu "Hej, bolje bi ti bilo da se lepo ponašaš, momak, jer te posmatram", a onda smo počeli jedan drugog da začikavamo – rekao je Džekmen.

 

Hju Džekmen i Skarlet Johanson sarađivali su više puta, i to u filmovima "Dankirk", "Udarna vest" i "Prestiž".

 

 

makonda-tracker