u bajkama nema lepših

Ovo je SVE što je Blejk Lajvli nosila na Met gali: Godinama se vodi istim pravilom, a prošle godine je zaslužila ovacije

0

Udobno se smestite i uživajte u malom modnom putovanju kroz stil glumice Blejk Lajvli na Met gali od početka karijere do danas

Blejk Lajvli na Met gali
Blejk Lajvli na Met galifoto: EPA/JUSTIN LANE

Na prošlogodišnjoj Met gali je možda najviše prašine podigla haljina Kim Kardašijan – legendarna toaleta Merilin Monro u kojoj je 1962. otpevala "Srećan rođendan, gospodine predsedniče" Džonu F. Kenediju – ali ovo nije bilo najlepše izdanje.


Modni kritičari bili su saglasni da je pobednica večeri bila glumica Blejk Lajvli, koja je sama osmislila nesvakidašnju haljinu koja se transformisala usred šetnje crvenim tepihom i svojevrsno je ljubavno pismo Njujorku.


Čitava ova kreacija bila je u simbolima, a ona je opravdala neformalnu titulu kraljice Met gale, koju Blejk nosi već neko vreme i nasledila ju je od Rijane.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE


Da bi zvezda serije "Tračara" došla do tog statusa, ona se iz godine u godinu pojavljivala u veličanstvenim kreacijama, a ispostavilo se da ona ima posebnu tajnu za savršen izgled na Met gali. Naime, fanovi su primetili da Blejk uvek kombinuje boju haljine sa bojom tepiha i njegovim šarama!

 

Kako su godine prolazile, tako je Blejk ulagala sve više truda i mašte u svoj izgled za Met galu, ali i na samom početku karijere je bila među najelegantnijima.


Udobno se smestite i uživajte u galeriji u kojoj smo se prisetili nestvarnih haljina kojima nas je Blejk oduševljavala proteklih godina.

 

1 / 11 Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker