za wow efekat

Za prvi izlazak posle porođaja – POSEBNA HALJINA: Blejk Lajvli nije stigla na Met galu, ali se ne odriče glamura

0

Ovakve haljine mnogi izbegavaju, a Blejk Lajvli demonstrira kako u njima izgledati božanstveno, čak i nakon četvrtog porođaja

Glumica Blejk Lajvli
Glumica Blejk Lajvlifoto: EPA/IAN LANGSDON

Američka glumica Blejk Lajvli izostala je s nedavno održane Met gale, čija je nekrunisana kraljica, jer je želela da se odmara s porodicom, koja je odnedavno bogatija za jednog člana.


Kako je ona pokazala na Instagramu, umesto šetnje po crvenom tepihu, ovog prvog ponedeljka u maju, kada se Met gala tradicionalno održava, veče je provela u izmlazavanju mleka.


Ipak, daleko od toga da glumica ne izlazi – nedavno je viđena sa svojim slavnim drugaricama na večeri, a nekoliko dana kasnije je otišla i u svoj prvi zvanični izlazak otkako je mama četvoro dece.

 

Blejk je, naime, krajem aprila bila gošća na otvaranju nove prodavnice juvelirske kuće Tiffany & Co, a tom prilikom je izgledala uobičajeno besprekorno.

 

Glumica Blejk Lajvli sama smišlja svoje odevne kombinacije
Glumica Blejk Lajvli sama smišlja svoje odevne kombinacijefoto: Richie Buxo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica je odabrala pomalo riskantnu kožnu haljinu, ali ju je iznela sjajno. U pitanju je mantil-haljina modne kuće Brandon Maxwell, napravljena od lažne kože, model midi dužine i dubokog dekoltea koji naglašava struk.

 

Glumica Blejk Lajvli
Glumica Blejk Lajvlifoto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Blejk se odlučila za komad sa šlicem i dubokim izrezom u predelu grudi, a sve je upotpunila sandalama s platformom koje potpisuje Christian Louboutin.

 

U galeriji se podsetite još nekih izdanja Blejk Lajvli u raznim prilikama.

 

1 / 6 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker