iskreno

Mesecima su bili nerazdvojni, a sad nedostaju jedno drugom: Anastasija Ražnatović uputila emotivnu poruku Gudelju

0

Par često javno pokazuje svoju ljubav, a sada im razdvojenost teško pada

Anastasija Ražnatović jedna je od omiljenih pevačica naše scene
Anastasija Ražnatović jedna je od omiljenih pevačica naše scenefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj duže od godinu dana su u stabilnoj vezi, a važe za jednog od omiljenih parova javne scene.


Par je bio nerazdvojan proteklih meseci, a za to vreme su zajedno proživeli mnogo lepih i teških trenutaka. Od saznanja da je Anastasija u drugom stanju, preko drame koju je njegov brat Dragiša doživeo kada je oživljavan na terenu, do tragičnog gubitka bebe, pevačica i fudbaler su bili tu jedno za drugo.


Anastasija se nedavno vratila u Srbiju nakon dužeg vremena, dok Nemanja ima obaveze u FK Sevilja, a ona mu je sada javno poručila kako se oseća bez njega.

 

Ražnatovićeva je, naime, podelila selfi na kom je Gudelj ljubi u obraz i napisala:


Nedostaješ mi.

 

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u skladnoj vezi već duže od godinu dana
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj uživaju u skladnoj vezi već duže od godinu danafoto: Instagram/raznatovicanastasija

Podsetimo, par je počeo da se viđa prošlog proleća, a godinu dana kasnije saznali smo da čekaju bebu. Međutim, ubrzo je Gudelj saopštio da su doživeli težak gubitak.


Podelili smo sa vama lepe vesti i bili ste svim srcem, čestitkama i porukama uz nas. Hvala na tome. Nažalost, sada imamo loše vesti ali znamo da ćemo imati vašu podršku i razumevanje da o tome ne želimo da pričamo. Na našu veliku žalost Anastasija i ja smo izgubili našu bebu. Ovo je bolan trenutak za nas, ali naša ljubav će i ovo pobediti – istakao je fudbaler na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO: Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj u provodu na Ibici

 

 

makonda-tracker