"DOBAR ČOVEK, LEPA, A NESREĆNA"

PODELIO SVE DETALJE: Aca Lukas i Ksenija Pajčin godinu dana bili u TAJNOJ VEZI, a evo zašto su je skrivali tako dugo

1

Pevač je u svojoj autobiografiji ispričao mnoge tajne iz prošlosti, a među njima i da je bio u ozbiljnoj vezi s pokojnom koleginicom

foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić
foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Pevač Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, izdao je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja" , u kojoj je podelio mnogo malo poznatih detalja o sebi. Jedan od njih je njegova tajna veza s Ksenijom Pajčin, jednom od najlepših žena srpske estrade.

 

— Živeli smo zajedno godinu dana. Naša veza je bila strasna i iskrena. Za razliku od većine žena sa kojima sam bio, Ksenija nije pokušavala da me promeni. Kada bi me neko upitao da je opišem, rekao bih "Dobar čovek. Lepa, a nesrećna". Bila je veoma nesigurna. Kod kuće je sedela, čitala novine i gledala televiziju i pitala: "Kako je ova uspela, a ja ništa" — napisao je Lukas.

 


Pevač piše i da su mediji imali pogrešnu sliku o njoj.

 

— U novinama je svašta pisalo o Kseniji, između ostalog da je težak narkoman. Bila je lepa, snažna, pucala je od zdravlja! Svakodnevno je trenirala — kaže on.

 

Aca Lukas je otkrio i da je molio Kseniju da krije vezu, jer je tada još bio u braku sa drugom suprugom Natašom.

 

1 / 11 Foto: Dragana Udovičić


— Od Ksenije sam tražio samo jedno — da ne priča novinarima o našoj vezi i to je poštovala. A san svakog muškarca je bio da ga vide sa Ksenijom Pajčin. Meni je bilo važnije da svakodnevno budemo zajedno, nego na naslovnim stranama.

 

Aca je otkrio i kako je žena otkrila aferu s Ksenijom.

 

— Pevao sam na jednoj terasi u Sutomoru. Za vreme pauze pisao sam Kseniji. Nabrojao sam šta ću sve da joj radim i šta će ona meni. "Aco, gotova pauza", čuo sam kolegu i ustao. Na brzinu sam poslao poruku. Kad sam uzeo mikrofon, kroz glavu mi je prošlo "Nisam valjda...". Završio sam turu pesama i uzeo mobilni. Bio je pretrpan porukama s istog broja. Moja druga supruga Nataša je primila poruku umesto Ksenije. Odmah mi je odgovorila — u jednoj poruci samo psovke, u drugoj kletve, trećoj kombinacija psovki i kletvi — napisao je Lukas.

 

 

makonda-tracker