napustila srbiju i potražila sreću

Živi u Indiji, rodila sina Teslu: Srpska glumica promenila je život iz korena, a danas je ne biste ni prepoznali

5

Kako danas izgleda lepa glumica iz "Mješovitog braka"?

marija jakšić potpuno je promenila život
marija jakšić potpuno je promenila životfoto: Youtube Printscreen

Glumica Marija Jakšić u jednom trenutku shvatila je da joj slava ne pričinjava sreću i zadovoljstvo, pa je rešila da život promeni iz korena, a ta odluka verovatno se ispostavila kao najbolja za nju.

 

Marija je završila glumu na akademiji "BK" u klasi Radeta Markovića, nakon čega su usledile uloge u filmovima "Mala noćna muzika", "Kordon", "Mi nismo anđeli 2", ali i serija "Mješoviti brak", koja joj je donela popularnost.

 

Glumila je u predstavama „Mačak u čizmama“ i „Terasa“, glumila u spotu Vlade Georgieva „Žena bez imena“ a bila je i voditeljka emisije „Sav taj Pink“.

 

Ipak, u jeku slave ona je odustala od glume i odlučila da se odseli jer, kako je navela, nije bila srećna.

 

Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja — rekla je Marija jednom prilikom za "Blic".

 

Njih dvoje su dobili sina kojem su dali ime Tesla, po Nikoli Tesli, našem proslavljenom naučniku, dok Marija danas izgleda dosta drugačije od njenog izdanja koje je poznato javnosti.

 

marija jakšić se dosta promenila od dana kad smo je gledali na malim ekranima
marija jakšić se dosta promenila od dana kad smo je gledali na malim ekranimafoto: Facebook printscreen/Marija Jakšić

 

Marija je jednom prilikom ispričala kako je izgledala njena trudnoća, ali i otvoreno o spoznajama o svom telu koje je doživela tokom tog perioda.

 

— Tokom trudnoće je bilo najinteresantnije suočavanje sa sobom. Tada sam mogla da vidim sve svoje slabosti i stalno sam bila u situaciji da dodirujem sopstvene limite. Bilo je to veoma interesantno. Međutim, postoji taj rolerkoster emocija zbog hormonskih valova koji nas žene zapljuskuju tokom trudnoće i kasnije, dok dojimo. Najveća je radost imati dete. Imam 38 godina i mnogo sam srećna što sam postala majka mirnom, a opet aktivnom i jako nasmejanom dečaku kakav je Tesla — rekla je Marija.

 

Bonus video sa joga vežbama:

 

makonda-tracker