sećate li je se?

Bila je LEPŠA od NAJLEPŠIH, a onda je sve OTIŠLO NIZBRDO: Glumica iz serije koju ste voleli danas izgleda kao DRUGA ŽENA

0

Kako danas izgleda Nikol Egert iz "Čuvara plaže"?

prelepa nikol egert u čuvarima plaže
prelepa nikol egert u čuvarima plažefoto: FremantleMedia Ltd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako ste voleli seriju Čuvari plaže, sigurno se sećate uloga koje su proslavile Pamelu Anderson, Dejvida Haselhofa, Jasmin Blit, ali i prelepe Nikol Egert, koja je glumila Robertu Samer Kvin.

 

Zanosna plavuša proslavila se u kultnoj seriji devedesetih godina, a nije bilo muškarca koji nije uzdisao za njom. Ona danas ima 51 godinu i, mada je logično da neće izgledati isto kao devedesetih godina, ni najveći obožavaoci je neće prepoznati.

 

 

Naime, glumica se povukla iz javnog života, a nakon Čuvara plaže, koji su joj doneli svetsku slavu, karijera joj je krenula nizbrdo.

 

 

Kako su navodili strani mediji, ona je upala u velike dugove, te je 2013. godin bila prinuđena da proglasi bankrot. Godinu dana kasnije pokrenula je posao sa sladoledima, što joj je, koliko-toliko, pomoglo da ponovo stane na svoje noge.

 

Ni u ljubavi joj nisu cvetale ruže. Bila je od 2000. do 2002. godine u braku sa Džastinom Hervikom, s kojim je dobila prvu ćerku, a jedno vreme je bila verena s kanadskim glumcem Korijem Haimom.

 

 

2018. godine je svog kolegu Skota Baioa optužila za seksualno zlostavljanje, a tvrdi da je sve počelo kad je imala svega 14 godina. On je odbacio sve optužbe, ali priznao je da su imali seksualne odnose kada je ona imala 18 godina. Nikol tvrdi da glumac laže.

 

nikol egert danas je neprepoznatljiva
nikol egert danas je neprepoznatljivafoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia Similar

Ona je ovih dana uslikana u javnosti od strane paparaca dok baca smeće u losanđeleskoj četvrti u kojoj živi, a mnogi se slažu da je to sasvim druga žena u odnosu na period kada se proslavila...

 

 

makonda-tracker