POVUKLA SE IZ JAVNOSTI

"OTIŠLA SAM JER VIŠE NISAM BILA SREĆNA": Neobična životna priča naše glumice koja je novi život započela u - INDIJI!

2

Uspešna glumačka karijera nije joj bila dovoljna za ispunjen život u Srbiji, pa je sreću potražila u Indiji.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Marija Jakšić ostala je upamćen apo mnogobrojin ulogama u domaćim serijama, emisijama i kvizovima. Ipak, njoj to nije bilo dovoljno za ispunjen život, pa je sreću potražila u Indiji.


- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se, pre četiri godine, udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja. Pre četiri meseca smo dobili sina kome smo dali ime Tesla jer se oboje divimo Nikoli Tesli - rekla je Marija u jednom intervjuu prošle godine, a zbog prirode novog posla stalno menja adresu.

 

foto: Facebook


Marija je jednom prilikom ispričala kako je izgledala njena trudnoća, ali i otvoreno o spoznajama o svom telu koje je doživela tokom tog perioda.


- Tokom trudnoće je bilo najinteresantnije suočavanje sa sobom. Tada sam mogla da vidim sve svoje slabosti i stalno sam bila u situaciji da dodirujem sopstvene limite. Bilo je to veoma interesantno. Međutim, postoji taj rolerkoster emocija zbog hormonskih valova koji nas žene zapljuskuju tokom trudnoće i kasnije, dok dojimo. Najveća je radost imati dete. Imam 38 godina i mnogo sam srećna što sam postala majka mirnom, a opet aktivnom i jako nasmejanom dečaku kakav je Tesla - rekla je Marija.

 

 

makonda-tracker