ne krije razlog

Prirodna je plavuša, ali to NIKAD nećemo videti: TUŽNA ISTINA o tome zašto se Bela Hadid farba u tamne nijanse

0

Iako ima prirodno plavu kosu, od početka karijere u modnoj industriji Bela Hadid je brineta, ali to nije samo stvar ukusa...

foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Otkako je 2016. godine potpisala ugovor s agencijom IMG Models, američka manekenka Bela Hadid nezaustavljivo ide napred — njena karijera kreće se samo uzbrdo i iz meseca u mesec ona niže uspehe. Najprestižniji svetski brendovi utrkuju se u tome na čijoj će reviji Bela šetati, u čijoj će kampanji bili glavno lice, a jedna je od najplaćenijih modela planete već godinama.

 

Manekenka neretko eksperimentiše sa svojim izgledom, naročito s kosom, pa menja njenu dužinu i nijanse, ali jedna stvar je uvek ista: Bela ostaje brineta.

 

1 / 15 Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

 

Međutim, malo je poznato da se ona godinama farba i da je, zapravo, prirodno plavokosa!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


To nije preterano iznenađenje, kada uzmete u obzir činjenicu da je Belina godinu dana starija sestra Điđi plavuša, baš kao i njihova majka Jolanda, koja se i sama bavila modelingom. Međutim, od početka karijere Bela ima tamne nijanse kose, a čak i kada se ofarbala u crveno, ona je odabrala tamnu varijantu. Zbog čega je tako?

 

Điđi je bila prva od sestara koja je zakoračila u modnu industriju — prvi posao dobila je kao dvogodišnjakinja, za Baby Guess. Bela je ušla u modeling nakon što je Điđi već bila na naslovnici magazina CR Fashion Book i radila 2012. još jednu kampanju za Guess. Kako je Bela jednom prilikom priznala u intervjuu za Allure, Bela "nije želela da je smeste u neki kalup, niti da bude viđena kao kopija njene sestre".


Ja imam i mračniju ličnost — rekla je manekenka i dodala da joj je imalo smisla ofarbati se da bi jasno pokazala razliku između sebe i Điđi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Plavuše su tako anđeoske. Moja sestra može da se izvuče s bilo čim... Ja ne pokušavam da budem tako kul devojka. Ako se trudiš da budeš nešto što nisi, to će se vremenom vratiti da se ujede za zadnjicu — smatra Bela.

 

Bela Hadid je, inače, ovih dana u centru pažnje medija zbog ispovesti koju je dala za Vogue i u kojoj je konačno priznala da je operisala nos, što je negirala od početka karijere, i to kao dete — već sa 14 godina je otišla kod estetskog hirurga. Posebno upada u oči to što se manekenka od malih nogu upoređivala sa sestrom, a naročito nakon što je pošla njenim stopama i zakoračila u svet mode.


Ja sam bila ružnija sestra. Bila sam brineta. Nisam bila kul kao Điđi, nisam toliko druželjubiva. To su ljudi pričali o meni — prisetila se Hadidova. — Nažalost, kada ti to kažu previše puta, poveruje u to. Uvek se pitam šta u ovom poslu traži devojka koja ima toliko nesigurnosti, anskiozna je, depresivna, ima problem sa sopstvenim telom, poremećaje u ishrani, koja mrzi da je dodiruju, koja ima intenzivnu socijalnu anksioznost...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)


Ona je priznala da je vremenom "postala dobra glumica" i da je naučila da se nasmeje i pravi hrabra.

 

 

makonda-tracker