to može samo vanda!

DOVOLJNA JE JEDNA HALJINA: Najkontoverznija žena fudbalera PONOVO u centru pažnje svetske javnosti (FOTO)

0

Argentinska lepotica koja je svojevremeno šokirala planetu kad je prevarila poznatog fudbalera s njegovim prijateljem i kolegom i potom se udala za njega nastavlja da mami uzdahe.

foto: Instagram
foto: Instagram

Vatrena Vanda Nara, supruga fudbalera Pari Sen Žermena Maura Ikardija, trenutno živi u Milanu, dok je njen dragi u Parizu, ali ne mora da brine nedostaje li mu i mota li mu se neprestano po mislima.

 

 

Seksepilnija nego ikad, Vanda se u fudbalskoj emisiji Meč dana pojavila u crvenoj haljini koja malo toga ostavlja mašti. Svi veći svetski mediji danas pišu o njenom atraktivnom izdanju, koje se sastoji od mini-haljine izuzetno smelog dekoltea. Ikardijeva lepa supruga je fotografiju ove odevne kombinacije podelila i na društvenoj mreži Instagram i iskoristila je kao pozdrav od gledalaca emisije tokom božićne pauze i svojevrsnu prazničnu čestitku svojim pratiocima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi) on

 

Vraćamo se uskoro. Srećan Božić i mnogo vam hvala — napisala je ova Argentinka.

 

Ona je, inače, ponosna majka petoro dece: trojice sinova koje je dobila s fudbalerom Maksijem Lopezom i dve ćerke koje je rodila u braku s njegovim kolegom Maurom Ikardijem.

 

 

makonda-tracker