i prijateljice su joj rekle

"To je sve počelo da je guši" Raskinuli Teodora Bjelica i Igor Kojić! Glumica otkrila detalje rastanka

0

Glumica Teodora Bjelica i bivši fudbaler Igor Kojić raskinuli su pre nekoliko nedelja.

Teodora Bjelica i Igor Kojić bili su nekoliko meseci u vezi.
Teodora Bjelica i Igor Kojić bili su nekoliko meseci u vezi.foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Instagram/igorkojic

U januaru ove godine su mediji pisali o navodnoj vezi glumice Teodore Bjelice i bivšeg fudbalera i sina pevača Dragana Kojića Kebe, Igora Kojića.

 

Njih dvoje su tada zajedno otputovali na Kopaonik, a paparaco Kurira ih je uslikao na jednoj dnevnoj žurci.

 

Sve je delovalo idilično, kao i da je bivši suprug Severine Vučković ponovo srećan u ljubavi, međutim, izgleda da su se stvari promenile.

 

Nakon nekoliko meseci ljubavi, glumica i bivši fudbaler su odlučili da stave tačku na svoju vezu. 

Oni su raskinuli nedavno i nemaju više nikakav kontant, a o raskidu, kao ni o vezi nisu želeli nikada da govore.

 

Međutim, kako saznaje Kurir od dobroobaveštenog izvora, Igor i Teodora su svhatili da se dosta razlikuju, da imaju različita interesovanja i da je najbolje da dalje nastave sami. 

- Igor i Teodora su raskinuli pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju. To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju. To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom. Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku - rekao je izvor za Kurir.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

Teodora se oglasila i priznala da je na vezu sa Igorom stavila tačku. 

 

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je Bjelica za Story.

 

 

makonda-tracker