ništa nije tražila

"KO JE TEODORIN OTAC znamo ona, ja i on": Poznata glumica ćerku dobila iz FATALNE VEZE, a priznaje — podseća je na tatu

2

Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih ponosna je majka jedne od najlepših i najperspektivnijih mladih glumica, a jednom prilikom pričala je o svom odnosu s njenim ocem

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Gordana Bjelica (62), koju smo obožavali kao Bebu u "Srećnim ljudima", majka je glumice Teodore Bjelice (28). Njena mezimica i sama je poznata glumica, a nedavno smo imali priliku da je gledamo u seriji "Tri muškarca i tetka".


Gordana nikada nije želela da priča javno o Teodorinom ocu, ali jednom prilikom je otvorila dušu.

 

Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju — ispričala je Gordana.

 

Gordana Bjelica
foto: Instagram

Ona je istakla da je želela da postane majka i da nije očekivala ništa od Teodorinog oca.

 

Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta — naglasila je ona tom prilikom. — Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ipak, Gordana priznaje da je ćerka po mnogo čemu podseća na oca, iako je jasno da je od nje nasledila beskrajnu lepotu.


Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega — rekla je Gordana.

 


 

makonda-tracker