(FOTO)

Krenula je MAMINIM STOPAMA: Jedna od najlepših mladih glumica danas sigurno je OČARAVAJUĆA Teodora Bjelica

1

Mlada glumica Teodora Bjelica gostovala je sinoć u jednoj popularnoj emisiji, a na njenu pojavu retko ko može ostati ravnodušan.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Teodora Bjelica definitivno je sve popularnija na domaćoj javnoj sceni! Najpre smo za nju čuli kao za ćerku glumice Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi", da bi, potom, njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

 

Sarađivala je sa Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji "Tri muškarca i tetka", a priznala je da voli da uči od starijih kolega.

 

"Ne volim da kradem zanat, volim da učim. Ako od nekog teba nešto da kradem, ako neće da mi pomogne, onda bolje da ga ne pitam. Ali srećom sve moje kolege na ovom projektu su zaista divne, kolegijalne, pomažu mi i stalno nešto novo naučim."

 

 

O Teodori se govorilo i zbog obnaženih scena u filmu i seriji.

 

"Imala sam scenu u ”Afterpartiju” i ”Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali, isto tako smatram, da ako neko ne vredi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja sine nisam uradila, uradi ti”. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanton. Moje telo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome", istakla je glumica.

 

Nakon smrti novinara, vojno-političkog komentatora i ambasadora Srbije u Rusiji Miroslava Lazanskog, mnogi mediji su tvrdili kako je Teodora upravo njegova ćerka.

 

Glumicu ćemo gledati u seriji "Aviondžije", a noćas je svojom neobičnom lepotom očarala mnoge u emisiji Ognjena Amidžića.

 

Pogledajte kako prelepa Teodora izgleda:

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

makonda-tracker