da li se sećate nje?

Pre Severine je imao romansu s njom: Voditeljka koju je Igor Kojić ostavio nakon što se pojavio intimni snimak

1

Igor Kojić je otkrio kako piše roman, a s obzirom na njegov ljubavni život, inspiracija za knjigu je i više nego prisutna.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe i bivši muš regionalne zvezde Severine, nakon burnog odnosa sa pevačicom, ponovo je dospeo u centar pažnje.

 

On je imao jednu zaboravljenu vezu sa voditeljkom kojoj se desilo nešto slično kao i Severini, bila je žrtva osvete, pa je njen intimni snimak i fotografije procureo u javnost.

U pitanju je Jelena Žeželj, voditeljka i rijaliti zvezda, poznata po učešću u Velikom bratu 2009. godine. Tamo je bila u vezi sa drugim učesnikom Stefanom Zečevićem, koji je nakon izlaska iz rijalitija poginuo u saobraćajnoj nesreći.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PRess Serbia (@pressserbia)

Kratka romansa sa Kojićem je okončana nakon što je izašao skandalozni snimak za koji su mediji tvrdili da je voditeljkin privatni video, a sve to je Jelenu jako pogodilo.

 

- Kad smo raskinuli, Igor me je razočarao i nismo bili u kontaktu. On je bio moja prva prava ljubav. Inače, bili smo vrlo dobri prijatelji i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se dogodilo spontano - rekla je ona tada.

Danas je Jelena srećna žena koja uživa sa porodicom daleko od Srbije. Ona se udala 2014. godine za Nemanju Seležana u San Dijegu, gde je porodica i nastavila život. Nemanja je inače predsednik udruženja okupljenog oko Srpske pravoslavne crkve u San Dijegu i član upravnog odbora „Saint Catherine“ koledža.

 

Sudeći po fotografijama Jelena izgleda bolje nego ikad i uživa u sa svojim suprugom i dvoje dece.

 

 

makonda-tracker