O ČEMU SE RADI?

Fanovi zabrinuti zbog pevačice: Madona otpuštena kući, TEŠKA BOLEST ju je potpuno PRIKOVALA ZA KREVET

0

Jaka infekcija još uvek nije u potpunosti sanirana 

Madona i dalje teško bolesna
Madona i dalje teško bolesna foto: Shutterstock / Denis Makarenko

Poznata pop diva, Madona nedavno je hospitalizovana, nakon što je pronađena u gotovo besvesnom stanju u svom domu.

 

Ona je nekoliko dana bila hospitalizovana zbog ozbiljnih zdravstvenih problema koji su uzrokovani jakom bakterijskom infekcijom, a sada su lekari odlučili da je puste na kućno lečenje.

 

Ipak, još uvek nije sve onako kako bi trebalo da bude. Strani mediji su preneli da pevačica stalno povraća i da je preslaba da ustane iz kreveta uprkos tome što je puštena iz bolnice.

 

 

Izveštaji pokazuju da Madona i dalje ima tešku bolest uprkos tome što je otpuštena iz bolnice. Ona ostaje u krevetu i nastavlja da pati od nekontrolisanog povraćanja izazvanog bakterijskom infekcijom.

 

Madona je provela nekoliko dana na odeljenju intenzivne nege nakon što je kolabirala, i iako je procenjeno da je dovoljno zdrava da se vrati kući, infekcija i dalje "pustoši" njeno telo.

 

Nakon hospitalizacije, Madona je privatnim vozilom hitne pomoći prevezena u svoju rezidenciju u Njujorku. Njeno stanje je bilo toliko kritično da joj je bila potrebna intubacija, zbog čega se njena porodica plašila najgoreg.

 

Nakon teške infekcije pevačica se oporavlja
Nakon teške infekcije pevačica se oporavljafoto: Instagram

 

Obožavaoci su odahnuli kada su se pojavile vesti da se vratila kući, ali njen oporavak je daleko od kraja. Trenutno Madona ne može da ustane iz kreveta, a sudbina njene svetske turneje visi o koncu.

 

Prema izvorima Dejli Mejla, Madona prolazi kroz komplikacije prouzrokovane povraćanjem, što ukazuje da je infekcija i dalje prisutna u njenom telu. 

 

Ona je navodno previše bolesna da bi čak i ustala iz kreveta u svom stanu u Njujorku.

 

Iako je otpuštena kući Madona se ne oseća dobro
Iako je otpuštena kući Madona se ne oseća dobro foto: Instagram

 

Pre boravka na intenzivnoj nezi, pop zvezda se mesec dana borila sa niskom temperaturom, koju je uglavnom ignorisala zbog svog zahtevnog rasporeda turneja.

 

Njena ćerka Lurd Leon doletela je iz Pariza, dok je njen sin Roko Riči dojurio iz Londona. Zajedno sa njenom drugom decom, Mersi, Dejvidom Bandom, i njenim ćerkama bliznakinjama Stelom i Ester, oni pružaju brigu i utehu legendarnoj pevačici. 

 

 

makonda-tracker