svi su zabrinuti

MADONA pronađena BEZ SVESTI u stanu: Hitno je prevezena na INTENZIVNU NEGU, a ovo su NAJNOVIJE INFORMACIJE

0

Ova vest je odjeknula kao grom u SAD, a pevačicina podorica je odmah stigla u bolnicu da bude uz nju. 

Svi zabrinuti za zdravlje pevačice
Svi zabrinuti za zdravlje pevačicefoto: Instagram

Čuvena pevačica Madona je pronađena bez svesti u svom stanu u Njujorku - vest je koja je kao grom odjeknula u američkim medijima. 

 

Pevačica koja sada ima 64 godine hitno je prevezena u bolnicu. Tamo je primljena na odeljenje intezivne nege i odmah po prijemu je intubirana, što se radi kada pacijenti imaju poteškoće da dišu sami. 

 

U bolnicu su ubrzo nakon što su saznali da im je majci pozlilo stigla i njena deca. Ćerka Lord Leon i sin Roko su sve vreme uz Madonu. 

 

Sve ovo se dešava samo dve nedelje nego što je slavna pevačica trebalo da krene na turneju, međutim njen menadžer je rekao da će posle svega što se desilo turneja biti odložena. 

 

Prema saopštenju, uzrok Madoninih zdravstvenih tegoba je "ozbiljna bakterijska infekcija", međutim ništa više nije rečeno što brojnim fanovima otvara dosta prostora za razne spekulacije. 

 

Kako prenose američki mediji njena porodica je veoma zabrinuta za pevačicu i navode da je dosta trenirala u okviru priprema za turneju, što je po nekima veliki napor za ženu na pola sedme decenije. 

 

Porodica je veoma zabrinuta, ali menadžer tvrdi da će se oporaviti
Porodica je veoma zabrinuta, ali menadžer tvrdi da će se oporaviti foto: EPA/FRANCK ROBICHON

- Pevačica je veoma naporno trenirala tokom priprema za turneju. Vežbala je i po 12 sati dnevno - otkrio je američkim medijima jedan od članova Madoninog tima.

 

Kasnije se menadžer Gaj Ozjari opet oglasio na društvenim mrežama i rekao da je pevačica skinuta sa aparata i da može samostalno da diše.

 

- Stanje joj je bolje, ali i dalje je pod lekarskim nadzorom. Očekuje se da će se potpuno oporaviti -  napisao je menadžer.

 

Nedugo nakon njegove objave, ispostavilo da nije bilo razloga za toliku zabrinutost medija ni njene porodice, pošto su se reči menadžera obistinile. 

 

- Madona je puštena na kućno lečenje i oseća se bolje nakon ozbiljne bakterijske infekcije zbog koje je ostala na intenzivnoj nezi - prenosi BBC.

 

Pevačica je sada iz bolnice prebačena u svoj stan u Njujorku, privatnim ambulantnim kolima.

 

 


 

 

 

 

makonda-tracker