iskrena

Nakon 24 godine odlučila da otkrije istinu: Zašto je Džulija Roberts na premijeri filma pokazala "šiške ispod miške"?

0

Nakon što je podigla ruku da mahne izvirile su dlačice, koje nisu svima bile baš primamljive 

Zašto je Džulija Roberts pokazala dlakav pazuh?
Zašto je Džulija Roberts pokazala dlakav pazuh?foto: Nina Prommer / Zuma Press / Profimedia

Glumica Džulija Roberts pokazala je dlakave pazuhe na premijeri filma 'Noting Hil' davne 1999. godine. Mnogi su mislili da je to uradila iz nekih političkih razloga i da se njenom tadašnjem suprugu Bendžaminu Bretu to dopalo.

 

Međutim, glumica je sada demantovala spekulacije rekavši da nije dobro procenila dužinu rukava i da je zaboravila da će morati da maše.

 

- I na taj način sam otkrila sam privatni detalj o sebi. To nije bila politička poruka - rekla je Julija.

 

 

Iako je sada uobičajeno da osnažene zvezde kao što su Amandla Stenberg, Bela Torn, Halzi i Paris Džekson ponosno pokazuju svoje dlake ispod pazuha, holivudska legenda Džulija je naizgled rodila pokret "zagrli dlake na telu" kasnih devedesetih.

 

Na crvenom tepihu u kojoj je takođe glumio Hju Grant, Robertsova je podigla ruke i tada su svi imali priliku da vide njene neobrijane pazuhe.  Tabloidi su odmah objavili svoj prezir zbog Julijine navodne pobune protiv standarda lepote jer su spekulisali da je možda tako poslala feminističku izjavu.

 

Ili je možda, pitali su se, dlake na telu pustila jer to voli njen tadašnji dečko Bendžamin Brat? 

 

Julia se pozabavila spekulacijama još 2018. godine, tokom pojavljivanja na E! talk shov, Busi Tonight, čiji je domaćin Busi Filips – a njene izjave o ovom događaju ponovo su nedavno postale viralne. 

 

Neobrijani pazuh uzdrmao javnoste 1999. godine
Neobrijani pazuh uzdrmao javnoste 1999. godine foto: TONY KYRIACOU / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Dok je Julija priznala da ovaj kultni trenutak nije namerno osmišljen da uzdrma standarde ženske lepote, činjenica je da je ovaj njen potez izazvao velike promene u poimanju ženske lepote. 

 

Druge poznate ličnosti su sledile taj primer, a Adel je nedavno izjavila za Vaniti Fair:

 

- Neću muškarca koji će mi reći da obrijem svoje jebene noge. Sada se više nas pita da li zaista treba da se brijemo/depiliramo/laserski uklanjamo dlačice sve vreme. Odgovor je jednostavniji nego što smo mislili. Ako želimo da uklonimo ili zadržimo dlake, to je na nama, a ne na mizoginim standardima lepote.

 

 

makonda-tracker