visoka moda

4 haljine o kojima priča cela Amerika: Džulija Roberts je izgledala KAO BOGINJA, a mlada glumica je odabrala – PANK

0

Osim što se takmiče u tome ko je najbolji u glumi, poznati na crvenom tepihu u Los Anđelesu uvek imaju još jedno neformalno nadmetanje - u modi. 

Džulija Roberts
Džulija Robertsfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U glamuroznom hotelu "Fairmont Centuri Plaza" u Los Anđelesu održana je 28. dodela nagrada "Critics Choice Awards". Na ovom prestižnom događaju Američko-kanadsko udruženje kritičara (CCA) dodeljuje nagrade onima koji su u proteklih godinu dana imali najbolja kinematografska dostignuća.

 

Ovog puta najviše nominacija među filmovima imala je komedija sa elementima drame "Everything Everywhere All at Once" - čak 14, dok je TV ostvarenja predvodila serija "Abbott Elementari" sa šest nominacija.

 

Čelsi Hendler je bila domaćica ceremonije, pošto je preuzela tu ulogu od glumca Teja Digsa, koji je bio domaćin poslednje četiri godine. Specijalne nagrade uručene su Džanel Mone, kao i slavnom Džefu Bridžiu koji je dobio priznanje za životno delo.

Nagradu za najbolju mušku ulogu dobio je Brendan Frejzer za "The Whale", dok je Kejt Blanšet trijumfovala u ženskoj konkurenciji sa ostvarenjem "Tar".

 

 

Osim dodela nagrada najboljima, glavni momenat večeri bio je dolazak svih filmskih zvezda na crveni tepih, odnosno njihovi glamurozni autfiti.

 

 

Džulija Roberts

 

Džulija na crvenom tepihu
Džulija na crvenom tepihufoto: : OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna od najlepših žena sveta poslednjih decenija, slavna glumica Džulija Roberts, po mnogima je imala najglamurozniji autfit večeri. Ona je na crveni tepih došla u dugačkoj svetlucavo crnoj Skjaparelijevoj haljini. Toaleta je imala duge rukave, a autfit je upotpunila prstenjem od belog zlata sa dijamanatima i visećim dijamantskim minđušama kuće "Chopard".

 

Džulija Garner

 

Mlada glumica Džulija Garner nam je najpoznatija po ulozi Rut Langmor u Netfliksovoj kriminalističkoj dramskoj seriji Ozark, za koju je dobila tri Emi nagrade, kao i Zlatni globus.

 

Viola Dejvis
foto: OConnor-Arroyo / AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Igrala je i u mini-seriji "Inventing Anna", za koju je dobila još po jednu nominaciju za Emi i Zlatni globus, a gledali smo je i u filmovima Baka (2015), Asistent (2019), "The Perks of Being a Vallflover"...

 

Glumica je svojim crvenim autfitom privukla veliku pažnju. U pitanju je bila dvodelna crvena haljina, čiji zadni deo je padao preko njenih leđa sve do obuće - otvorenih crvenih sandala. Da bi baš sve bilo u znaku crvene boje - uz haljinu, sandale, karmin i tepih - Džulija se pobrinula tako što je i nokte na nogama lakirala u crveno.

 

Rosa Salazar

 

Rosa Bjanka Salazar, kako glasi puno ime ove američke glumice rođene u Kanadi, se odlučila za malo drugačiji stil. U pitanju je bila balska haljina plavo crnog dezena bez rukava.

 

Rosa Salazar
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Nju najbolje poznajemo iz NBC serijie "Parenthood" koja se emitovala pre oko desetak godina, kao i po antologijskom ostvarenju "American Horror Story", koje joj je donelo veliku popularnost.

 

Ajo Edebiri

 

Ajo Edebiri je multitalentovana umetnica, koja deluje u više oblasti. Ljudi je uglavnom znaju kao glumicu komičarku, ali ona je uz to pisac i producent. Gledali smo je u filmu "The bear", a poznata je i kao voditeljka popularnog podkasta Ikonografija.

 

Ajo Edebiri
foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Njen stajling je uspeo da na neki način zaseni i Džiliju Roberts, kao i sve ostale zvanice u Los Anđelesu. Ona se odlučila za jednu, možda ne toliko glamuroznu kombinaciju, ali svakako više nego upečatljivu.

 

Može se čak reći da je pomalo u pank stilu. Gore je imala kratak crni sako sa leptir-mašnom, kao i izuzteno dugačkim šlepom koji se vukao po crvenom tepihu. Za donji deo odabrala je kratku crnu suknju, koju je uparila sa istobojnim čarapama i cipelama.

 

 

makonda-tracker