Ogrnuta u makedonsku zastavu, slavila je pobedu: Ko je Slavica Angelova, devojka koja je ponela titulu Zvezde Granda?

0

Takmičenje je završeno, a Đorđe David je bio van sebe od sreće 

Pobednica ovogodišnjih Zvezda Granda
Pobednica ovogodišnjih Zvezda Grandafoto: Instagram / slavica.angelova

Poznato takmičenje "Zvezde Granda" iznedrilo je mnoge danas već regionalne zvezde. Još jedna sezona je privedena kraju, a ovog puta titulu pobednice ponela je devojka iz Makedonije, Slavica Angelova.

 

Njen mentor, Đorđe David bio je u transu od sreće, a javnost sada interesuje ko je takmičaraka, za koju je odlučeno da će nostiti ovu laskavu titulu.

 

Slavica od uzbuđenja jedva da je uspela da prizgovori jednu rečenicu, a onda se ponosno ogrnula zastavom svoje zemlje.

 

 

- Hvala svima koji su glasali za mene. Veliko hvala mom mentoru Đorđu Davidu koji se nesebično založio za sve nas. Iskreno sam frapirana.

 

Slavica dolazi iz Makedonije, iz Strumice, a javnost ju je upoznala još dok se kao devojčica takmičila u emisiji "Neki novi klinci".

 

Osim pevanja koje joj je velika pasija, Slavica voli da putuje i svaki slobodan trenutak koristi da ide i da upoznaje neke nove predele i zemlje. Muzički uzori su joj Tanja Banjanin i Kaliopi.

 

U biografiji koju je priložila kada se prijavila na takmičenje ona je sebe opisala kao veoma ambicioznu i opuštenu, a  kao svoju najveću manu navodi tvrdoglavost. 

 

Čini se da je upravo to bio najbolji put do pobede, budući da je ona napredovala iz nedelje u nedelju i na posletku uspela da osvoji srca žirija, ali i publike, koja je dala poslednju reč u ovom takmičenju. 

 

 

makonda-tracker