njegova izabranica

Ne žive zajedno, ali se SNAŽNO vole: Ovo je SUPRUGA Đorđa Davida, sa kojom ima ćerku (FOTO)

3

On je kao i večina rokera slovio za miljenika žena, ali se on nikada nije hvalio svojim osvajačkim "veštinama", a malo ko zna da njegovo srce pripada jednoj Beograđanki. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Roker Đorđe David već duže vreme žirira u muzičkom takmičenju Zvezde Granda. Kako mediji prenose, on se sada našao u centru skandala jer je jednoj od učesnica slao "izazovne" poruke i fotografije. 

 

 

Međutim, podsetimo da pevač već neko vreme uživa u ljubavi sa suprugom Anom Marčetić, sa kojom ima ćerku Stašu. Njih dvoje su devojčicu dobili 2014. godine i Đorđe neretko ističe koliko mu njegova mezimica znači. 

 

Ono šta je interesantno jeste da su nedavno komšije pričale o tome u kakvom su odnosu pevač i njegova izabranica. Oni su otkrili da njih dvoje ne žive zajedno, tj. da ona sa ćerkom živi u jednom, a roker u drugom stanu na Novom Beogradu. 

 

Roker je u jednom intervjuu prokomentarisao sve: 

 

1 / 2 Foto: Instagram Printscreen

 

Ne živim sa porodicom, ja sam u jednom stanu, a Ana je sa detetom u drugom. Sa nama je sve u redu, suprugu volim najviše na svetu, ali zbog određenih životnih okolnosti, trenutno smo razdvojeni, dok ne rešim stambeno pitanje — izjavio je tada David.

 

 

Kako izgleda njegova supruga, koja se ne pojavljuje na javnim događajima, možete pogledati na fotografijama u okviru ovog teksta.

 

— Otkinemo na ženske tange, na minić, na preplanule noge koje su u štiklama. Onog trenutka kada postane naša, oblačimo joj bubrežnjače, kada se našminka pitamo je gde je pošla, kada se sredi branimo joj da ide u grad i tako dalje. Ljudi šta će vam žena koju niko neće? To je promašena investicija, verujte mi — izjavio je on jednom prilikom i istakao da poštuje svoju suprugu. 

 

 

makonda-tracker