iskreno

"Želim da vam ispričam kratku, ali važnu priču..." Milica Pavlović objasnila šta je potrebno za OSTVARENJE NAJVEĆE ŽELJE

0

Popularna pevačica rešila je otkrije svojim obožavaocima šta je to što joj pomoglo da doživi najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri

Milica Pavlović održala je u Nišu koncert za pamćenje
Milica Pavlović održala je u Nišu koncert za pamćenjefoto: senoritamilica, Instagram

Pevačica Milica Pavlović proslavila je prošle godine 31. rođendan, a proteklog vikenda doživela je najvažniji trenutak u svojoj dosadašnjoj karijeri.


Nekadašnja učesnica takmičenja "Zvezde Granda" prva je koja je potekla iz ovog šoua koja je priredila veliki solistički koncert, i to na svetskom nivou. Ona je nastupila u niškoj hali Čair, i to u godini u kojoj će organizovati i veliki koncert u beogradskoj Areni, a budući da potiče iz okoline Leskovca – ovo je bio nastup koji će bez sumnje pamtiti celog života.


Nakon velikog uspeha u Nišu, Milica je rešila da se obrati svojim pratiocima na Instagramu i ispriča svoju priču.


Danas želim da vam ispričam jednu kratku, ali važnu priču... – napisala je Milica Pavlović.

 


Kako je istakla, ona se bez mnogo očekivanja, ali s beskrajno puno nada, prijavila pre više od decenije za pomenuto muzičko takmičenje.


Kad sam pre više od desetak godina zakucala na vrata muzičkog takmičenja došla sam ubeđena da je sve to nameštaljka, da su za sve potrebne veze, da ja kao neka tamo devojčica iz malog sela pokraj Leskovca i nemam velike šanse, iako sam verovala u sebe i bila spremna da dam 300% da ostvarim svoje snove... – napisala je ona.

 

Kako je istakla, želi da svojim primerom pokaže svima da je sve moguće uz dovoljno smelosti i truda.

 


– Sada, volela bih da svi ljudi koji sanjaju velike snove u svakom momentu veruju da je apsolutno sve u životu ostvarivo i imaju hrabrosti da pokušaju. Jer, to je najteži korak, ali i najbitniji. Probudila sam se srećna i ponosna – poručila je ona dan posle koncerta.


Kako je Milica istakla, ona se duigo truidila da opravda poverenje svoje publike i pokaže im da je spremna da uzvrati onako kako njeni obožavaoci očekuju.


Ja sam mesecima radila na tome da vam se nekako odužim za tu ljubav i podršku, da vam pokažem koliko ste mi važni, koliko ozbiljno shvatam vaše poverenje i koliko i ja vas volim – naglasila je pevačica.

 

1 / 7 Foto: Dimitrije Nikolic/ATAImages


Ona priznaje da je osetila sve emocije svoje publike i da se oseća najsrećnijom na planeti.


Koliko ljubavi, euforije, pogleda, dobrih duša se sinoć zalepilo za moje srce. Ja mora da sam najsrećnija devojka na svetu što imam vas! Hvala vam, ljudi! Srce mi je na mestu. Zahvalna sam vam na svemu! – zaključila je.

 

 

makonda-tracker