nezaboravna noć

Na Đurđevdan je cela hala zaplakala: Ceca ogrnuta srpskom zastavom izazvala buru emocija u Londonu (VIDEO)

0
Folk diva Ceca Ražnatović prvi put u karijeri nastupila je u prestonici Velike Britanije, a publici će ovaj koncert dugo ostati u pamćenju.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

"Neodoljiv, neumoljiv", "Votka sa utehom", "Lepotan", "Autogram", "Grome moj", vodila je lagano pevačica publiku u Londonu kroz svoje najveće hitove, koja je zdušno prihvatala svaku novu pesmu i pevala uglas sa Cecom.


London će ovo dugo pamtiti: Seksi je mala reč za Cecin stajling na večerašnjem nastupu (FOTO)

 

Pevačicu je iz bekstejdža bodrio sin Veljko, koji je na Instagramu podelio video na kojem se vidi kakvu je fantastičnu atmosferu Ceca napravila. 

 

Srpska diva je u jednom trenutku dobila srpsku trobojku i ogrnula se njom, a s obzirom na to da je u Londonu okupila publiku iz cele bivše Jugoslavije u jednom trenutku se na sceni našla i zastava Makedonije. 

 

foto: Printscreen

Ceca je definitivno napravila spektakl o kome ne prestaju da bruje društvene mreže, a posebne emocije izazvala je kada je zapevala pesmu Đurđevdan.

Čitava hala koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta pevala je uglas sa njom, a obožavaoci su je dočekali ogromnim ovacijama i tako pokazali veliko poštovanje prema ovoj pevačici. 


Ovaj izlazak je rezervisan samo za dame: U njihovom društvu je Ceca zapalila London (FOTO)

 

 

makonda-tracker