čini se da mu medijska pažnja nije prijala

Gde je i čime se danas bavi Dušan Svilar? Pobedio je u Zvezdama Granda, snimio duet s legendom, a uvek izbegavao javnost

0

Nakon takmičenja i pobede u "Zvezdama Granda" Dušan Svilar se odlučio da gradi karijeru daleko od očiju javnosti 

foto: Instagram / dusan_svilar_official
foto: Instagram / dusan_svilar_official

Pevač Dušan Svilar bio je jedan od najvećih favorita u takmičenju “Zvezde Granda” 2007. godine, a uspeo je da osvoji prvo mesto.

 

Sa samo 17 godina postigao je veliki uspeh, a mnoge je podsetio na veliku muzičku zvezdu Zdravka Čolića. I uprkos tome što su mu mnogi predviđali bogatu karijeru, čini se da Dušanu blicevi fotoaparata i pritisak javnosti nisu bili privlačni.

 

Ubrzo nakon završetka takmičenja odlučio je da svoju karijeru okrene u drugom pravcu i posveti se muzici, ali na jedan drugačiji način.

 

 

Pre dve godine je dobio ulogu u Pozorištu na Terazijama u mjuziklu “Fantom iz Opere”. Naime, u ovom komadu on tumači lik Fantoma i sudeći po kritikama, odlično se snašao.

 

Prošle godine smo imali priliku da ga vidimo na na takmičenju “Pesma za Evroviziju 2022″gde se publici predstavio sa pesmom “Samo ne reci da voliš” koju je za njega napisao Momčilo Bajagić Bajaga.

 

Ipak, Bajaga nije jedina velika muzička zvezda sa kojom je Svilar sarađivao. Još na početku karijere, kao jako mladom pevaču, posrećilo mu se da snimi duet sa velikim umetnikom Kemalom Montenom.

 

 

Iako je ta pesma postigla veliki uspeh, Dušan je oduvek bio povučen mladić, a čini se da je posao u pozorištu nešto što u potpunosti odgovara njegovom temperametnu i povučenoj prirodi. 

 

O njegovom privatnom životu se malo toga zna, a uprkos tome što je često okružen lepim devojkama, još uvek javno ni jednu nije predstavio kao svoju izabranicu. Izgleda da Dušan još uvek uživa u momačkim danima, a dokle će tako ostaje nam da vidimo. 

 

 

makonda-tracker