razočarana je

Pored takvih prijateljica – neprijatelji joj nisu potrebni: Ana Rajković otkrila odatkle je potekao NAJVEĆI TRAČ godine

0

Supruga našeg golmana je prvi put javno pričala o svim medijskim natpisima koji su bili aktuelni dok je naša reprezentacija nastupala u Kataru.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Reprezentacija Srbije nije se baš proslavila na Svetskom prvenstvu u Kataru, pošto su Dragan Stojković Piksi, Sergej Milinković Savić, Nemanja Gudelj i ostali naši momci ispali još u grupnoj fazi takmičenja.

 

Njihovim ne baš sjajnim igrama je verovatno doprineo i trač koji se proširio medijima, a on se odnosio na Anu Rajković, suprugu golmana Predraga Rajkovića, i jednog našeg fudbalskog reprezentativca.

 

Lepa je Ana je oštro demantovala sve priče na tu temu, a sada je otkrila i ko je stajao iza istih. Kako kaže, to su bile njene „prijateljice“, čiji cilj bio da tim lažnim navodima upropaste njen brak.

 

 

- Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti. Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni. Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti. Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila – rekla je Ana za magazin „Story“.

 

 

Kako kaže, sada bi te iste osobe želela da ona pređe preko svega, međutim bivša manekenka posle svega što se desilo ni ne pomišlja na to.

 

 

- Ljudima se uspeh ne prašta i mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava - želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu – rekla je Rajkovićka.

 

 

makonda-tracker