"bilo je u komi"

"Naše dete se BORILO ZA ŽIVOT": Ana Rajković se osvrnula na najteže trenutke koje je iskusila njena porodica

0

Sada je sve to iza njih, a tada kada se dešavalo, nisu želeli da iko zna.

Manekenka Ana Rajković je u braku sa golmanom Predragom Rajkovićem od 2018. godine.
Manekenka Ana Rajković je u braku sa golmanom Predragom Rajkovićem od 2018. godine.foto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Ana Rajković i golman Predrag Rajković uživaju u skladnom braku već pet godina, a sudbonosno da su izrekli 2018. godine u jednom zemunskom restoranu.

 

Iz njihove ljubavi su se rodila dva predivna dečka, a s obzirom da je Ana veoma aktivna na društvenim mrežama, veoma često možemo da vidimo delić njihove porodične idile.

 

Manekenka sa svojim obožavaocima deli i svoje besprekorne odevne kombinacije, ali i često odgovara na pitanja svojim najvernijim obožavaocima i prenosi svoja iskustva, od nege do roditeljstva.

Ona je nedavno otkrila da je njena porodica krajem prošle godine prolazila kroz veoma dramatičnu situaciju i da je njihov mlađi sin završio u bolnici.

 

Svi roditelji znaju koliko je u tim trenucima važno ostati pribran i pozitivan, ali i maksimalno fokusiran na svoje dete i izlečenje.

 

Zato je na pitanje jednog od pratilaca zašto je ovakvu informaciju krila od javnosti, supruga srpskog golmana da nije želela medijsku pompu. 

1 / 6 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Potrudili smo se da u tom trenutku to sakrijemo jer se naše dete, koje je bilo u komi, borilo za život i najmanje što nam je trebalo je drama... Svi znate šta je usledilo, ali zaista su se u tom periodu ljudi sami podelili na one koje ću poštovati i biti im zahvalna ceo život na podršci i pomoći i, naravno, na one koji su naučili da ko drugome jamu kopa sam u nju upada - 

 

 

makonda-tracker