niko nije očekivao

"To je veoma hrabro!" Članica britanske kraljevske porodice pohvalila Harija i Megan?

0

Bivša supruga princa Endrua, Sara Ferguson, prokomentarisala je odlazak vojvode i vojvotkinje od Saseksa iz kraljevske porodice.

Princ Hari i Megan Markl uzburkali su odnose u britanskoj kraljevskoj porodici.
Princ Hari i Megan Markl uzburkali su odnose u britanskoj kraljevskoj porodici.foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl su se 2020. godine povukli sa kraljevskih dužnosti, a potom su se iz Velike Britanije preselili prvo u Kanadu, a potom u SAD.

 

Trenutno žive u Kaliforniji sa svoje dvoje dece, princem Arčijem i princezom Lilibet, a poslednjih meseci učinili su sve da još više zaoštre odnose sa članovima kraljevske porodice.

 

Iznošenjem mnoštva informacija i prljavog veša prvo u Netfliksovom dokumentarcu "Hari i Megan", a potom i u memoarima princa Harija "Rezerva", vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su na sebe navukli gnev, a nije tajna ni da je Hari sa svojim ocem i bratom u lošim odnosima.

Međutim, iako je većina članova porodice uoči krunisanja kralja Čarlsa III rekla da ne nameravaju da komuniciraju sa Harijem, kako su preneli britanski mediji, jedna od članica šire kraljevske porodice ipak ima reči hvale za ovaj par.

 

Bivša supruga princa Endrua, Sara Ferguson rekla je da su Hari i Megan "veoma hrabri" što su prekinuli kraljevski život i započeli novo poglavlje "preko".

Vojvotkinja od Jorka rekla je da Hari i Megan "krče put" gradeći novi život za sebe i svoje dvoje dece u Kaliforniji.

 

Kada se pojavila australijskom jutarnjem programu "Sunrise", Saru Ferguson su upitali da li su se prognani članovi kraljevske porodice uopšte mučili tokom interkontinentalnog preseljenja.

 

- Stvar je u tome — i ja sam zaista uporna u tome — da svako ko je van, traga za svojim uverenjima, i nije važno odakle ste ili ko ste, vi idete i tragate za onim u šta verujete. To je veoma hrabro - rekla je voditelju Metu Širvingtonu.

 

- Nikada ne bih mogla da komentarišem bilo kog drugog člana kraljevske porodice ili bilo koga ko to radi. Prosto smatram da je svako ko se visoko zalaže za svoja uverenja veoma hrabar, ko god da je - rekla je.

 

makonda-tracker