predivno

Mama u kratkom šortsu, tata ne skida pogled s kolica: Mina Milutinović i Nemanja Nedović u prvoj šetnji sa ćerkicom

0

Topao prolećni dan iskoristili su da prošetaju parkom 

Mina i Nemanja u šetnji sa bebom blistaju
Mina i Nemanja u šetnji sa bebom blistaju foto: Instagram / minamilutinovic

Manekenka Mina Milutinović i njen suprug košarkaš Nemanja Nedović pre dve nedelje su postali roditelji devojčice kojoj su dali ime Talia. 

 

Bebica je malo ojačala, a oni su odlučili da lep topao dan iskoriste kako bi bar malo ćerkicu izveli u prirodu. Oni su prošetali kratko parkom, a s prozore zgrade ih je uslikao neko.

 

 

Nakon toga Mina je na svom Instagram profilu objavila tu i još dve fotografije na kojima se vidi kako njih troje uživaju u zajedničkom vremenu.

 

Ono što je svima odmah zapalo za oko jeste Minina savršena linija samo dve nedelje nakon porođaja, ali i radost i briga koju je košarkaš pokazao ne skidajući ni jednog trenutka pogled sa svoje mezimice. 

 

Mina u šetnji sa ćerkicom i suprugom
Mina u šetnji sa ćerkicom i suprugomfoto: Instagram / minamilutinovic

 

Da podsetimo, Mina i Nemanja su vest o trudnoći objavili u januaru ove godine kada su objavili zajedničku fotografiju na kojoj se video trudnički stomak.

 

- Zahvalna za sve što mi je život dao za ovih 27 godina, ali ne mogu da dočekam da provedem ostatak života sa tobom - napisala je Mina u opisu njihove fotografije.

 

Nemanja je uživao u šetnji sa suprugom i ćerkom
Nemanja je uživao u šetnji sa suprugom i ćerkom foto: Instagram / minamilutinovic

 

Nemanja i Mina su zajedno već godinama, verili su se 2018. godine, a venčali 2020. godine na građanskoj ceremoniji, da bi priču zaokružili crkvenim venčanjem prošlog leta.

 

Mina i Nemanja u prvoj šetnji sa Taliom
Mina i Nemanja u prvoj šetnji sa Taliomfoto: Instagram / minamilutinovic

 

makonda-tracker