prelepa

U kućnom izdanju i bez trunke šminke, a BLISTA: Mina Milutinović ponosno pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ

0

Našoj poznatoj manekenki, koja je u braku sa košarkašem Nemanjom Nedovićem, baš je lepo porastao stomak. 

Mina Milutinović
Mina Milutinovićfoto: Mina Milutinović Instagram

Naša poznata manekenka Mina Milutinović je već neko vreme u srećnom braku sa košarkašem Nemanjom Nedovićem. 

 

Nemanja i Minja su se uzeli 2020. godine i napravili intimno veselje za najbliže prijatelje i porodicu. Crkveno venčanje odigralo se u avgustu prošle godine, nakon čega je došla na red velika proslava. 

 

 

Mina je trenutno u drugom stanju i srećni par uskoro očekuje prinovu. Poznato je da će dobiti devojčicu, a Mina nam je pokazala kako provodi ove trudničke dane kod kuće.

 

 

Mina se snimila u kućnoj trenerci i nenašminkana, a svima je u oči upao njen stomak. Tačnije, koliko je porastao. 

 

Fanovi su ga u komentarima nazvali "ogromnim", a Mina je dobila niz pohvala za svoj izgled. Fanovi su joj uputili veliki broj komplimeneta za ovaj kućni izgled bez šminke i konstatovali kako lepa manekenka naporsto blista. 

 

 

Mina je ranije, pre nego što je zatrudnela i pre nego što je saznala da je će Nemanja i ona postati roditelji jedne devojčice govorila o njihovim planovima za proširenje porodice. 

 

1 / 5 Foto: Mina Milutinović Instagram

 

- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje - pričala je tada MIna, ali izgleda da će Nemanja morati da sačeka još malo da mu se ispune želje. 

 

Sama Mina misli da svoje zanimanje, deca treba sama da izaberu. 

 

Mina u kućnom izdanju, bez šminke
Mina u kućnom izdanju, bez šminke foto: Mina Milutinović Instagram

 

- Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina, koja je potom dodala šta je ključ njihovog skladnog odnosa - rekla je Mina. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker