čestitke!

Mnogi ih nazivaju i NAJLEPŠIM SRPSKIM PAROM: Nemanja Nedović i Mina Milutinović čekaju svoje prvo dete?

0

Poznati košarkaš već godinama uživa u ljubavi sa atraktivnom manekenkom, koju mnogi smatraju i najlepšom Srpkinjom.

Mina Milutinović i Nemanja Nedović čekaju dete
Mina Milutinović i Nemanja Nedović čekaju detefoto: Instagram Printscreen

Košarkaš Nemanja Nedović je godinama u vezi sa manekenkom Minom Milutinović, sa kojom je odnedavno i u braku, a kako Blic saznaje, ovaj par očekuje i dete.

 

Navodno, Mina je na samom početku trudnoće, pa je lepe vesti podelila samo sa porodicom i najbližim prijateljima, a izvor blizak paru je otkrio neke detalje.

 

- Kada su saznali da je u drugom stanju Mina je bila presrećna, pa je odmah pozvala Nemanju. Njihovom ushićenju nije bilo kraja. Kako je Mina na početku trudnoće, žele da sve prođe kako treba, prvi kvartal trudnoće, a onda će i javno pričati o srećnim vestima. Za sada kriju jer žele da samo oni uživaju u lepim momentima. Nemanja je drži kao malo vode na dlanu i njegovoj sreći nema kraja - rekao je izvor za Blic i dodao kako Mina nije razmažena trudnica.

Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu ljudi, a u avgustu 2022. venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.

- Mladi smo oboje, ali to je svakako životni cilj. Da li će biti uskoro ili će malo sačekati, videćemo. Kada bismo dobili sina, iskreno mislim da bi Nemanja preferirao da se bavi fudbalom, jer je Nemanjina neostvarena želja taj fudbal. Možda bi kroz to ostvario svoje želje. Ja ću prepustiti to deci, neka to bude njihov izbor. Šta god to bude bilo, uvek ćemo biti uz njih, naravno - rekla je ranije Mina.

Oni su godinama primer skladnog para, a kako su vezu započeli kao jako mladi i održavali je na daljinu, Mina je jednom otkrila i šta je njihova tajna.

 

1 / 9 Foto: Instagram

 

- Poverenje, razumevanje i lojalnost. To su jednostavno stvari koje su presudne - rekla je tada ona.

 

 

makonda-tracker