prosto sija

Model haljine koji svaku ženu pretvara u BOGINJU: Mina Milutinović pokazala TRUDNIČKI STOMAČIĆ u elegantnom izdanju

0

Mina Milutinović i Nemanja Nedović će uskoro postati roditelji devojčice.

Mina Milutinović, Nemanja Nedović
foto: minamilutinovic, Instagram

 

Sinoć je održano prvo donatorsko veče Fondacije "Humana srca" na kome su prikupljana sredstva za nove domove za tri socijalno ugrozene porodice iz Dimitrovgrada, Vlasotinca i Leskovca.

 

Među brojnim poznatim ličnostima koje su se odazvale i pojavile, na sinoćnjem događaju smo mogli da vidimo i manekenku Minu Milutinović sa suprugom košarkašem Nemanjom Nedovićem

 

Njih dvoje su zajedno već godinama, verili su se 2018. godine, a venčali 2020. godine na građanskoj ceremoniji, da bi priču zaokružili crkvenim venčanjem prošlog leta.

Njih dvoje će uskoro postati roditelji prvi put, a sinoć su se pojavili usklađenim autfitima, a zadovoljne osmehe nisu krili.

 

Mina Milutinović je za ovu priliku obukla crnu dugu haljinu fantastičnog kroja. U pitanju je model golih ramena koji opušteno pada i prati liniju tela.

 

Ovakav kroj je idealan za trudnički stajling, jer je opušten, lagan i nesmetano pada niz telo, a ostavlja fantastičan utisak.

Mina Milutinović, Nemanja Nedović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Rukovodeći se onom krilaticom da "je manje više", Mina je uz ovu predivnu haljinu iskombinovala crne sandale sa kaišićima i minijaturnu torbu. 

 

Mejkap i frizura su takođe bili besprekorni i i stakli su još više njeno lepo lice.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker