kao u snu

VELIČANSTVENI DOM Nemanje Nedovića i Mine Milutinović: Uzgajaju svoju hranu van grada, ali u LUKSUZU dostojnom Holivuda

0

Kuća Nemanje Nedovića smeštena je u pravoj seoskoj idili, ali je vrlo moderna i uređena u stilu svetskih zvezda

Nemanja Nedović i Mina Milutinović krunisali su višegodišnju ljubav brakom 2020. godine
Nemanja Nedović i Mina Milutinović krunisali su višegodišnju ljubav brakom 2020. godinefoto: minamilutinovic, Instagram

 

Domaći mediji javili su prošle večeri da košarkaš Nemanja Nedović i manekenka Mina Milutinović čekaju prvo dete.


Par za koji mnogi kažu da je najlepši u svetu slavnih izgovorio je sudbonosno "da" na građanskom venčanju 2020, a potom su u avgustu prošle godine svoju ljubav krunisali i crkvenim brakom i priredili veliku proslavu na kojoj su okupili svoje najmilije.


Nakon života u Italiji i Grčkoj, gde su boravili zbog angažmana Nemanje Nedovića najpre u milanskoj Olimpiji i, potom, Panatinaikosu, sportista i Mina čekaju dete u trenutku kada je on ponovo igrač srpskog kluba! On je od 2022. godine opet u Crvenoj zvezdi, iz koje se i otisnuo u svet, a lepa manekenka i on svoj rajski kutak su još ranije izgradili nadomak Beograda.

 

Pogled iz kuće Nemanje Nedović ai Mine Milutinović na Fruškoj Gori
Pogled iz kuće Nemanje Nedović ai Mine Milutinović na Fruškoj Gorifoto: minamilutinovic, Instagram

Par može da se pohvali luksuznom vilom na velelepnom imanju na obroncima Fruške Gore, a u pitanju je mesto na kom Nedović i Mina traže utočište i opuštaju se od brojnih obaveza. Upravo je ovo mesto bilo lokacija na kojoj su oni organizovali svadbeno veselje, a pri uređenju su nesumnjivo bili inspirisani toskanskim vilama oko jezera Komo.

 

Budući da njegova kuća izlazi na jezero, Nemanja Nedović uvek može na brzinu da 'skokne' na pecanje
Budući da njegova kuća izlazi na jezero, Nemanja Nedović uvek može na brzinu da "skokne" na pecanjefoto: minamilutinovic, Instagram

Kuću okružuje prostrano dvorište, koje izlazi na jezero i pruža opuštajući pogled na okolinu, a vila ima pogled i na polja suncokreta i predivnu vojvođansku prirodu. U dvorištu se nalazi još i voćnjak i bogata bašta, a Mina je jednom prilikom ispričala da u njoj oni uzgajaju i svoje omiljeno voće i povrće: limun, trešnje, lubenice, jagode, spanać, krompir, tikvice...

 

Nemanja Nedović i Mina Milutinović pronašli su svoje parče raja na Zemlji na imanju na obroncima Fruške Gore
Nemanja Nedović i Mina Milutinović pronašli su svoje parče raja na Zemlji na imanju na obroncima Fruške Gorefoto: minamilutinovic, Instagram

Posadili smo samo ono što mi volimo da jedemo. Morali smo da imamo trešnje, to je moje omiljeno voće – istakla je manekenka za magazin Gloria.

 

Predivno je kad se ujutru probudite i znate da ne morate da odlazite na neko drugo mesto po namirnice, samo se uputite u svoju baštu i uberete ono što ćete jesti za doručak, ručak i večeru. To stvara jedan poseban osećaj, ritual, i ne može se porediti ni sa čim – objasnila je ona tada.


U dvorištu Nedovići imaju i bazen, dok se u kući nalazi nekoliko kamina.

 

Kuća Nemanje Nedovića i Mine Milutinović pravi je moderan kutak
Kuća Nemanje Nedovića i Mine Milutinović pravi je moderan kutakfoto: minamilutinovic, Instagram

Par nije delio mnogo fotografija iz same kuće, ali je na osnovu svega što smo videli jasno da su pri uređenju enterijera, kao i u slučaju nameštaja u dvorištu, birali minimalistički stil. Sve je vrlo svedeno, oštrih linija i moderno, a deluje vrlo prijatno za beg iz užurbane gradske svakodnevice.

 

Pogledajte još fotografija ove predivne seoske oaze u kojoj uživaju Nemanja Nedović i Mina Milutinović.

 

1 / 12 Foto: minamilutinovic, Instagram

 

 

makonda-tracker