zanimljivo

Zanimljivi nadimci, glasine o vođenju ljubavi utroje: Ljubavna priča NAJBOGATIJEG ČOVEKA na svetu je intrigantna

0

Amber i Elon su započeli ljubavnu vezu nakon raspada njenog braka sa Džonijem Depom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Detalji iz ljubavne veze Elona Maska i Amber Herd postali su veoma interesantni javnosti tokom sudskog spora koji je Herdova vodila protiv bivšeg muža Džonija Depa.

 

Upravo tada su detalji o Amber i Elonovoj romansi su bili izneseni pred sud.

 

Brak Amber Herd i Džonija Depa možda je bio osuđen na propast – ali glumac iz "Pirata sa Kariba" nije jedini poznati muškarac sa kojim je zvezda Akvamena bila u romantičoj vezi. 

 

Amber i Džoni  upoznali su se 2011. na snimanju svog jednog filma i tada su započeli romansu koja ih je na kraju dovela do sklapanja braka 2015.

 

 

Ipak, razveli su se već 2016. posle samo jedne godine braka.

 

Glumica rođena u Teksasu Amber je godinu dana nakon raspada njenog braka uživala u kratkoj, ali istaknutoj romansi sa milijarderom pronalazačem Elonom Maskom.

 

Evo svega što treba da znate o romansi Amber i Elona – kada je bila, koliko je trajala i zašto nije opstala

 

Kada su se Amber Herd i Elon Musk zabavljali?


Amber je pretrpela veoma stresan raskid sa holivudskom zvezdom Džonijem Depom 2016. godine -nakon kojeg se poveo i sudski proces u kojem su jedno drugo tužili za klevetu. 

Elon Mask ljubavni život
Elon Mask ljubavni život foto: Profimedia

 

I dok je godinu dana kasnije okončan razvod Amber i Džonija, glumica "Never Back Down" uživala je u vezi sa Elonom koja je počela u leto 2016.

 

Par se navodno prvi put sreo 2013. godine na setu trilera "Machete Kills" u kojem je Amber igrala takmičarku na takmičenju lepote Blanku Vaskez, a Elon je imao kameju.

 

Ostali su prijatelji i tek kada je Amberin brak sa Džonijem došao do kraha u maju 2016. godine, par je počeo da se zbližava i odlučili su da počnu da se zabavljaju.

 

Kojim nadimcima su Amber i Elon zvali jedno drugo?


Tokom sudskog procesa među bivšim partnerima izneti su u javnosti mnogi detalji o njihovim privatnim životima.  Tada su mogle da se vide razmene tekstualnih poruka, sa informacijama o romansi između Amber i Elona Maska.

 

Ljubavna priča Elona Maska i Amber Herd
Ljubavna priča Elona Maska i Amber Herdfoto: Profimedia

 

 

Mediji su brujali o njihovim nadimcima i emotivnim rečima kojima su nazivali jedno drugo. Prema jednoj tekstualnoj poruci koja je pročitana na sudu, Amber bi Elona nazivala svojim „raketom“ – što bi samo po sebi moglo biti referenca na njegov program Space Iks.

 

Tekstovi takođe sugerišu da je romansa Elona i Ambert počela mesec dana nakon što je ona podnela zahtev za razvod u maju 2016. godine.

 

Zašto su Amber i Elon raskinuli?


Uprkos tome što su se poznavali godinama i započeli svoju romansu kada je njena veza sa Džonijem završena, romansa Elona i Amber trajala je samo oko godinu dana.

 

Elon Mask ljubavni život
Elon Mask ljubavni život foto: EPA-EFE/BRITTA PEDERSEN / POOL

 

Rastali su se u avgustu 2017., nakon čega su se pomirili, a onda je ponovo usledio razlaz u februaru 2018. Elon je doneo odluku da okonča stvari, a Amber je pristala.

 

 - Tajming jednostavno nije bio pravi, ali im je i dalje stalo jedno do drugog – rekao je izvor blizak paru. 

 

Ilon je kasnije nagovestio da je zažalio zbog završetka romanse, rekavši za Rolling Stone:

 

- Bio sam zaista zaljubljen, i to je jako bolelo. Pa, ona je raskinula sa mnom više nego što sam ja sa njom, mislim.

 

Glasine o tome da Amber i Elon izlaze i sa drugim ljudima


Dok je trajao slučaj Džonija i Amber na sudu pojavile su se tvrdnje da su Amber, Elon i Kara Delevin imali seks u troje.

 

 

- Kara i ja smo prijatelji – ali nikada nismo bili intimni. Ona bi ovo potvrdila.

Takođe, želim ponovo da potvrdim da smo Amber i ja počeli da izlazimo tek mesec dana nakon njenog podnošenja zahteva za razvoda. Mislim da nisam bio čak ni u blizini Amber tokom njihovog braka - bio je jasan Mask.

 

On je takođe oštro kritikovao sam sudski spor, rekavši:

 

- Što se tiče ove tužbe, preporučio bih da svi koji su uključeni zakopaju ratne sekire i nastave dalje. Život je prekratak za tako produženu negativnost.

Niko neće reći nakon što se sve završi da bi želeo da sudska bitka traje duže- rekao je Elon. 

 

 

makonda-tracker