milo za drago

Trougao koji je uzdrmao svet pre 11 godina! Sve što joj je falilo u vezi sa fudbalerom pronašla je u njegovom kolegi

0

Fudbaler Kevin de Brujne je tadašnju devojku prevario s njenom najboljom prijateljicom, a onda mu je ona uzvratila bukvalno istom merom.

Kevin de Brujne i Tibo Kurtoa
Kevin de Brujne i Tibo Kurtoafoto: LAURIE DIEFFEMBACQ / AFP / Profimedia

Fudbaler Mančester Sitija Kevin de Brujne je pre 11 godina u istom danu ostao bez devojke i bez najboljeg prijatelja.

 

Svoju tadašnju devojku Karolin Lijnen napustio je nakon što je saznao da je imala aferu sa golmanom Tiboom Kurtoa

 

U trenutku kada se skandal dogodio, obojica su igrala za Čelsi iako je Kurtoa bio na pozajmici u Atletiko Madridu kada se sve desilo. 

 

Iako je Karolin ćutala o svemu što se dogodilo, odlučila je da "promeni ploču" i sve ispriča nakon što je Kevin spomenuo u svojoj knjizi "Nekad bude jednostavno" da je njegova bivša devojka imala aferu sa TIboom.

Kako je ispričala za belgijski magazin Sport, prevarila je dečka nakon što je saznala da ju je on prevario sa njenom najboljom prijateljicom.

 

- U leto 2012.godine Kevin mi je rekao da je bio s mojom najboljom drugaricom. Rekla sam mu da bira: ona ili ja. Bila sam spremna da mu dam još jednu šansu, ali naša veza posle toga više nije bila ista.-

 

Nakon što je saznala, odlučili su da pokušaju još jednom, ali je Lijnen otišla sam na put u Madrid. 


- Kevin je mislio da je ovo putovanje dobra ideja. Pitala sam ga unapred. Ali onda se dogodilo nešto što se nikada nije smelo dogoditi. Prihvatam to, ali Kevin i ja nismo potrajali, i našla sam utehu u zagrljaju Tiboa

 

Prema njenim rečima, te večeri joj je Tibo ponudio ono što nije dobila u trogodišnjoj vezi sa Kevinom.

 

- Sa Tiboom sam mogla da pričam o svemu i svačemu, a on mi je čak pripremio i ukusan obrok. Kevin to nikada nije uradio za mene. Kevin me je prevario i pomislila sam: zašto i ja to ne bih uradila? - ispričala je Kerolin

 

Kevin je bio razoren kad je saznao šta se dogodilo. 

 

- Iako još uvek ne mogu da verujem šta je Kurtoa uradio, nastavljamo da radimo zajedno profesionalno - govorio je svojevremeno.

 

- Trener me je pitao da li treba da napusti tim. Mislim da nisam imao pravo da kažem da ne može više da igra za reprezentaciju jer je uradio nešto loše. Naravno, on ostaje dobar golman. Pa sam rekao mogao bi da ostane - dodao je.

 

Njih dvojica su nastavili profesionalno da sarađuju, ali više nikada nisu bili prijatelji kao što su bili.

 

Svo troje su nastavili svojim putevima. 

 

makonda-tracker