OPA

Kejt stoji sama dok on ćaska s njom: Princeza uhvatila muža u nezgodnoj situaciji - Vilijam se od njenog pogleda SLEDIO

0

Kejt je supruga i Ivanku Tramp uhvatila u razgovoru kaičkom oka, i po njenoj reakciji čini se da joj se to što je videla nije dopalo 

foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Princ od Velsa, Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton prisustvovali su venčanju prestolonaslednika Jordana Al Huseina tokom kojeg su se dogodile mnoge zanimljive stvari.

 

Lepa Kejt se malo opustila, pa je razgovor sa mladom potrajao više nego što je trebalo, na šta je morao da reaguje njen suprug, a čini se i da je on u nekim trenucima nervirao svoju dragu suprugu.

 

Ovom važnom događaju prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je bila i ćerka nekadašnjeg predsednika Donalda Trampa, Ivanka Tramp.

 

 

Tokom ceremonije Princ Vilijam i Ivanka Tramp izdvojili su se i otpočeli razgovor, dok je Kejt stajala sa nekoliko koraka ispred njih pored članova jordanske kraljevske porodice. 

 

U jednom trenutku ona se diskretno okrenula ka njima i suprugu uputila pogled koji je mogao da otkrije mnogo toga. Sudeći prema fotografiji uopšte joj se nije dopalo što ona nije deo tog razgovora.

 

Trampova se na kraljevskom venčanju pojavila sa svojim suprugom Džaredom Kušnerom. Ona je na sebi imala prelepu svetloplavu haljinu dugih rukava do poda, dok je Vilijam, koji je prisustvovao zajedno sa svojom suprugom Kejt Midlton, obukao klasični smoking.

 

 

Ivanka Tramp i princ Vilijam su se prvi put sreli 2019. godine, kada se bivša prva ćerka pridružila ocu u zvaničnoj poseti Engleskoj.

 

Majka troje dece čestitala je novopečenom prestolonasledniku i princezi Jordana na venčanju u objavi objavljenoj na njenom Instagram Storiju tokom vikenda.


- Čestitam prestolonasledniku Al Huseinu bin Abdulahu i princezi Radžvi Al Husein na njihovom jučerašnjem prelepom venčanju u Jordan. 

Neka njihov zajednički život bude blagoslovljen obiljem ljubavi, zdravlja i sreće - napisala je ona. 

 

Kejt Midlton sa Vilijamom na kraljevskom venčanju u Jordanu
Kejt Midlton sa Vilijamom na kraljevskom venčanju u Jordanu foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Trampova je takođe podelila fotografiju sebe i njenog supruga, kao i snimak novopečenog para.


Prestolonaslednik Al Husein i njegove izabranice Radžva Kaled Seif venčali su se na islamskoj ceremoniji braka u palati Zahran, gde su se prinčevi roditelji, kraljica Ranija i jordanski kralj Abdulah II, venčali 1993. godine.

 

Ceremonijom je predsedavao dr Ahmed Al Khalaileh, imam Kraljevskog hašemitskog suda, gde su prestolonaslednik Husein i Radžva potpisali bračni ugovor sa dva svedoka.

 

Kejt je blistala na jordanskom kraljevskom venčanju
Kejt je blistala na jordanskom kraljevskom venčanju foto: Balkis Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Tokom događaja, kraljevski par se ponovo okupio sa prestolonaslednikom Frederikom i princezom Meri od Danske, princezom Viktorijom i princom Danijelom od Švedske i mnogim drugim gostima.

 

Osim njih svečanosti je prisustvovala je i prva dama dr Džil Bajden sa ćerkom Ešli Bajden.

 

 

makonda-tracker