damski

Srcoliki dekolte & mini-haljina: Natali Portman od glave do pete u crvenom je sinonim za OTMENOST

2

Čuvena glumica ne šeta često crvenim tepihom, ali svaki put pokaže zašto je jedna od mladih diva Holivuda

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Glumica Natali Portman ima tek 40 godina, ali i vrlo dug holivudski staž — prvu ulogu zabeležila još davne 1994. godine, u filmu "Profesionalac", a od tada nas oduševljava na svakom planu.


Ona je jedna od najtalentovanijih glumica sveta, borkinja za prava životinja i protiv siromaštva, a spada i u najlepše dame Holivuda.

 

Iako je vrlo retko viđamo na javnim događajima, uglavnom za predstavljanja svojih filmova i na dodelama nagrada, ona je sada napravla izuzetak i pojavila se na premijeri serije "Pačinko" u Los Anđelesu, koja govori o životu korejske migrantske porodice.


Natali je prošetala crvenim tepihom i bacila u drugi plan čak i glavne zvezde ovog ostvarenja Jun Ju-jung i Džimija Simpsona, na svečanom predstavljanju serije u Muzeju filma američke Akademije filmskih umetnosti i nauka.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Slavna glumica odabrala je za ovu priliku autfit od glave do pete u crvenoj boji, a njegov ključni deo je pripijena mini-haljina s efektnim srcolikim izrezom u predelu grudi. Preko nje je ogrnula jednostavan sako identične nijanse i dugačkih revera, a sve je začinila satenskim salonkama s visokim štiklama i otvorene pete, takođe u crvenoj boji.


Natali nije želela previše da skreće pažnju s ove kombinacije, pa je od nakita ponela samo alke srednje veličine i jednsotavno prstenje, a s ramena joj je visila mala crna tašna modne kuće Dior, čija cena iznosi oko 4.400 dolara.

 


 

makonda-tracker