svestrana ličnost

Mislili ste da je glumica? E pa, varate se! 8 činjenica o lepoj Edi iz "Pokucaj na moja vrata"koje će vas ODUŠEVITI

0

Hande Erčel su mnogi zavoleli kroz fenomenalno odigranu ulogu u seriji "Pokucaj na moja vrata"

foto: Instagram / handemiyy
foto: Instagram / handemiyy

Turska glumica Hande Erčel zapala je za oko domaćoj publici nakon što smo imali prilike da je gledamo u jednoj od najpopularnijih turskih serija koje su se davale u Srbiji.

 

Njena ljubavna priča u seriji je veoma burna, ali ni u ona prava, u stvarnom životu nikoga neće ostaviti ravnodušnim.  Tokom snimanja serije "Pokucaj na moja vrata", ona se zbližila s kolegom Keremom Bursinom, s kojim je potom ušla u emotivnu vezu.

 

Serija prati ljubavnu priču njihovih likova Serkana i Ede, a zanimljivo je da su oni i u privatnom životu bili par.

 

 

Glumcima nije mnogo trebalo da pokleknu pre hemijom, koja je bila očigledna čim su se prvi put sreli, turski mediji pisali su da je Kerem zbog Hande ostavio tadašnju devojku. Ipak, pojavile su se i spekulacije da je on bio prevaren i da je bio "singl" kada je upoznao Hande.

 

Osim zanimljivog ljubavnog života Hande je interesantna još po mnogo toga. Izdvojili smo za vas 10 zanimljivih činjenica o ovom prelepoj tridesetogodišnjakinji, pa vi procenite koja od njih vam se najviše dopada. 


1. Ona je, zapravo, model


Glumica je započela svoju karijeru modela još 2012. godine. Svojom lepotom osvojila je srca fotografa, a kasnije je došao do izražaja i njen talenat za glumu, pa se brzo obrela i ispred filmskih kamera. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

2. Hande je prava atrakcija na Instagramu


Ova prelepa turska glumica i manekenka ima skoro 30 miliona pratilaca na društvenim mrežama. I to sigurno nije kraj... Biće  ih još ko zna koliko miliona u budućnosti, budući da je njena karijera u usponu.  

 

3. Hande je Strelac u horoskopu


Rođendan saga kraljice je 24. novembra. Strelčevi su poznati po sposobnosti da rade šta žele, kada žele, kad god žele. I izgleda da je ona samo živi dokaz ambicioznog plamena ovog vatrenog znaka.

 

4. Glumica ima 29 godina


Ove godine će napuniti 30 godina za nekoliko meseci. Nadamo se da će njen dan biti ispunjen puno ljubavi i ukusnih turskih delicija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

5. Ona je veliki ljubitelj životinja


Postovi za kućne ljubimce pasa su najslađi! Koliko glumica voli životinje shvatićete ako bar na kratko zavirite na njen Instagram nalog.

 

6. Takmičila se za Miss Turske


Sa samo 19 godina, ne samo da je učestvovala na takmičenju, već je i zauzela drugo mesto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

 

7. Ima talenat za umetnost


Glumica voli crtanje i skiciranje. Nakon što je pohađala časove istorije umetnosti na Univerzitetu lepih umetnosti Mimar Sinan, želela je da postane kustos pre nego što se pojavila na našim ekranima.

 

8. Ima stariju sestru


Izgleda da talenat postoji u porodici jer je njena sestra Gamze Erčel takođe glumica i model. One su poput sestara Hadid, ali poreklom iz Turske. 

 

 

makonda-tracker