LEČI RANE

Anastasija Ražnatović prvi put u javnosti od kad je izgubila bebu: Pevačica PLAČE, spoj sreće i tuge, vraća se u Srbiju

5

Nakon što je izgubila bebu Anastasija je poželela da se vrati u Srbiju, ali pre toga je otputovala u Budimpeštu kako bi bodrila svog momka 

Anastasija zaplakala na tribinama
Anastasija zaplakala na tribinama foto: Milan Maricic/ATAImages

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović je već više od godinu dana u skladnoj vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljem. Njih dvoje su svili zajednički dom u Sevilji gde je Anastasija provodila više vremena nego u Srbiji.

 

Oni su bili veoma srećni i ponosni kada su pre nekoliko nedelja podelili vest o Anastasijinoj trudnoći, ali ubrzo se dogodilo nešto što je ih je veoma pogodilo.

 

Naime, Anastasija je izgubila bebu u petom mesecu trudnoće, a tim povodom Gudelj se obratio pratiocima na društvenim mrežama. Anastastija je poželela da tuguje u miru, pa je odlučila da izbriše svoj Instagram profil.

 

 

Nakon toga, lepa pevačica poželala je da se vrati u Srbiju kako bi bila u društvu svoje porodice koja joj je sada najpotrebnija. 

 

Ona je spakovala kofere i za nekoliko dana bi trebalo da dođe u porodičnu kuću kod majke i brata. 

 

Gubitak bebe teško je pao Anastasiji i Nemanji Gudelju
Gubitak bebe teško je pao Anastasiji i Nemanji Gudeljufoto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Da podsetimo, Anastasija dugo nije dolazila u Srbiju, jer je čekala papire koji bi joj omogućili da u Španiji provodi vreme bez ograničenja, a sada kada je i to zvršeno ona može slobodno da putuje i živi na relaciji Beograd - Sevilja.

 

Ipak, pre nego što krene na put ka Srbiji Anastasija i Nemanja su otputovali u Budimpeštu odakle su lepa pevačica i Nemanjin vozač Rašid sa tribina bodrili  Gudelja. 

 

Nakon što je njegova ekipa pobedila na utakmici koju je Sevilja, fudbalski klub za koji Gudelj igra, pobedio Romu u finalu Lige Evrope, koje je održano u Budimpešti, njih dvoje su zajedno zaplakali.

 

 

 

Taj video je brzo postao viralan na društvenim mrežama, a suvišno je reći da ona plače od sreće, jer je klub u kojem Gudelj igra postigao veliku uspeh. 

 

- Posle svega što se desilo ove godine ovako treba da bude, hvala ti Bože -  napisao je on, a na Instagramu se oglasio i Nemanja Gudelj.

 

- Za nju, za njih, za vas - poručio je fudbaler nakon pobede.

 

Uprkos svemu što im se desilo, život ide dalje i sigruno će još biti prilika da Gudelj i Anastasija svoju ljubav krunišu detetom.

 

 

 

makonda-tracker