znaju se od malena

Ova prelepa glumica će biti Anastasijina KUMA na VENČANJU: Poznat prvi detalj svadbe Gudelja i Ražnatovićeve

1

Lepa glumica i Anastasija su nerazdvojne od kada su se upoznale.

 

Anastasija i Gudelj čekaju bebu
Anastasija i Gudelj čekaju bebufoto: nemanjagudelj, Instagram

Anastasija Ražnatović je otkrila da je u "drugom stanju" sa svojim partnerom Nemanjom Gudeljom i da će uskoro postati roditelji. 

 

Ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović je u četvrtom mesecu trudnoće, a srećni par je obelodanio i da čeka devojčicu.

 

To će mnogo obradovati sve u porodici Ražnatović, pogotovo pošto je Anastasijin brat Veljko dobio dva sina, pa će ovo Ceci biti prva unuka.

 

Kako Nemanja i Anastasija nisu u braku, po kuloarima su već počele da kruže o njihovim planovima za venčanje.

 

Svakako da se očekuje glamurozno slavlje kad i ako Gudelj i Ražnatovićeva odluče da odu pred oltar, međutim to su za sada samo priče.

 

Niko nije zvanično pomenuo da zaljubljeni par planira svadbu, ali je zato jedna stvar o tom venčanju već poznata, ma kad da se ono desi.

A to je - ko će biti kuma Anastasije Ražnatović. Naime, Cecina ćerka je već davno otkrila da za to mesto ima samo jednu osobu, koja zauzima posebno mesto u njenom životu. To je glumica Tara Milutinovićpiše Kurir.

 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je Ražnatovićeva jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

 

Tada je otkriveno da je Anastasija stavila ceo svoj život na pauzu dve nedelje kako bi ga posvetila isključivo Tari nakon što saznala da se tokom pandemija zarazila korona virusom.

 

 

Tara Milutinović se do sada pojavila u pet domaćih ostvarenja. U serijama Šetnja sa lavom, Kamiondžijama, Vreme zla i Tajna vinove loze, kao i u filmu Ala je lep ovaj svet. Uz to, kada je Tara u pitanju, postoji još jako zanimljivih podataka.

 

Prvi je da je lepa glumica unuka našeg proslavljenog fudbalskog stručnjaka Bore Milutinovića, a druga je da je Tara završila dva fakulteta. Milutinovićeva je prvo kao jako mlada upisala i završila ekonomiju, ali u tom trenutku nije shvatila kako bi mogao da izgleda život jednog ekonimiste.

- Prvo sam završila ekonomiju, volela sam je, ali sam imala pogrešnu sliku o tome kako će to da izgleda. Bila sam jako mlada, sa nepunih 17 godina sam upisala fakultet i videla sam sebe kao neku uspešnu ženu. Kada sam se zaposlila, bila sam jako nesrećna u kancelariji, osetila sam se kao da sam pobegla od sebe - rekla je svojevremeno Tara.

 

Nakon toga, kao malo starija, shvatila je da sebe ipak pronalazi u glumačkoj struci.

- Setila sam se kako sam se osećala kao mala i shvatila da volim glumu. Ja sam rekla mami da ja to moram da uradim, a ona me potpuno podržala. Rekla mi je da ja treba da budem ja - ispričala je lepa glumica.

 

 

makonda-tracker