LEČI RANE

Anastasija Ražnatović prvi put u javnosti od kad je izgubila bebu: Pevačica PLAČE, spoj sreće i tuge, vraća se u Srbiju

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

stefan

01-06-2023 13:30h
sad je fazon odmah objaviti na velika zvona dolazak tek zacete bebe. kupovina stvari slavlje... a nase su babe bile manje skolovane, ali pametnije. nista neee spremati dok se dete ne rodi. to je radost za roditelje i porodicu, a ne senzacija za javnost.

Nena

01-06-2023 13:58h
Devojke tajno izvrse mnogo abortusa, pa se posle pitaju zasto ne mogu da nose bebu normalno. E moje devojke, zivot nije samo drmaj, drmaj, zivot ima i one ozbiljne stvari. I jos nesto, vrlovazno, sex je trenutak ostalo je zivot.!!!

Mikica

01-06-2023 15:47h
@Nena
@Nena
Njena majka je imala mnogo abortusa pre Arkana. Haro, Cecin verenik, je o tome pricao i zato je morala sa samo 23 godine na vantelesnu oplodnju.

a

01-06-2023 14:06h
dobila pedalu a trudnoća je bila pokušaj udaj se za oca svog deteta

pekmezara

01-06-2023 15:52h
bolje nek pokrije usima i VIA kuci kuci
nije joj tamo mesto
glumi ludilo...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: