tatu

Simbolika TETOVAŽA Nemanje Gudelja: Neke je posvetio jako DRAGIM osobama u životu, ali jedna je totalno NEOČEKIVANA

0

Poznati fudbaler i dečko Anastasije Ražnatović je veliki ljubitelj tatu umetnosti i svaki od brojnih crteža na njegovom telu ima neko značenje. 

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović foto: Instagram

Nemanja Gudelj, fudbaler španske Sevilje i reprezentacije Srbije, veliki je ljubitelj tetovaža. Partner Anastasije Ražnatović, sa kojim lepa pevačica čeka dete, ima veliki broj crteža na svom telu. 

 

Skoro svaka od tetovaža koje ima imaju neko značenje ili simboliku, a neke su posvećene i dragim ljudima u njegovom životu. Nemanja je počeo da ukrašava crtežima svoje telo još pre više godina, a uvek se vodio stvarima i osobama koje su ga inspirisale.

 

Stoga i ne čudi da je prvu tetovažu, koju je Gudelj uradio dok je igrao u holandskoj fudbalskoj ligi,posvetio svom tati  Nebojši. Njegov otac je takođe bio fudbaler, a osim za domaći Partizan igrao je i, baš kao i njegov sin, u Holandiji. 

 

Nemanja je osim oca, na svom telu iscrtao i tetovaže posvećene ostalim članovima njegove porodice. Tako da svoj kutak na telu fudbalera imaju i sestra Vanja, mama Olivera i brat Dragiša, piše Blic, a prenosi Kurir. 

Među ostalim crtežima nalaze različite teme vezane za sport, određeni citati, kao i neke stvari koje za njega imaju duboko značenje, poput tri krsta koja nosi na leđima.  

No, među svim tetovažama nalazi se i jedna totalno neočekivana. Interesantno je da je na svom telu Nemanja ispisao i ime svog šofera.

U pitanju je Meksikanac, Rašida Riverčafa, koji mu tokom godina postao jako dobar prijatelj.

 

 

makonda-tracker