porodica

Nemanjin otac je poznati fudbaler, a majka drži glavnu reč u kući: Upoznajte SVEKRA i SVEKRVU Anastasije Ražnatović

1

Oni su buduća porodica lepe pevačice Anastasije Ražnatović 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Od kako je otkriveno da je Anastasija Ražnatović u drugom stanju ona i njen izabranik Nemanja Gudelj postali su glavna tema u medijima.

 

Nakon kraće pauze Anastasija je ponovo počela da deli svoje fotografije na društvenim mrežama i svima se čini da joj trudnoća veoma prija

 

U medijima je otkriveno i da će venačanje biti upriličeno u Sevilji, kao i da je pevačica prošla najteži trudnički period, mučnine i da sad može da se opusti i uživa.

 

 

Njena majka Svetlana Ražnatović je takođe otkrila da je bila veoma uzbuđena što će ponovo postati baka, a sada je došlo vreme da se upoznamo i sa porodicom njenog budućeg supruga, majkom i ocem Nemanje Gudelja. 

 

Nemanjini roditelji Olivera i Nebojša su, kako prenose mediji, lepo prihvatili snajku, ali o njima se u javnosti retko pisalo. Ipak, ono što se zna jeste činjenica da je Anastasijin svekar takođe bio fudbaler, pa ne iznenađuje od koga je talenat i ljubav prema sportu nasledio i sam Nemanja. 

 

 

Svoju karijeru fudbalera Nebojša je započeo u Bosni odakle je došao u Partizan čije boje je branio pune tri godine. On je tokom svoje fudbalske karijere nastupao za španske klubove Logronesa i Leganesa. Devet godina proveo je u Holandij i odigrao čak 300 utakmica za Bredu, a karijeru je završio 2006. godine u Sparti, piše Kurir.

 

Nemanjin tata je i nakon završene karijere ostao u fudbalu te je trenutno tehnički direktor u kineskom klubu Hubei Istar.

 

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uskoro postaju roditelji devojčice
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović uskoro postaju roditelji devojčicefoto: nemanjagudelj, Instagram

 

On je ednom prilikom otkrio da je stub porodice ipak je njegova supruga Olivera koja je sve izdržala na svojim plećima, počevši od Nebojšinih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je gotovo sama izvela na pravi put, prenosi "Story".

 

 

 

makonda-tracker