britanija u šoku

Bio je DETE kad su se sreli? Voditelj priznao da je varao ženu sa saradnikom, a nižu se gnusni detalji

1

Ovih dana, glavna vest u medijima u Engleskoj je otkaz popularnog voditelja i sve okolnosti koje su dovele do njega

 

Voditelj jutarnjeg programa Filip Skofild
Voditelj jutarnjeg programa Filip Skofildfoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanski voditelj Filip Skofild jedno je od najpoznatijih tamošnjih TV lica i dugo je važio za jedno od najpopularnijih. Od 2002. do nedavno bodio je jutarnji program, a u međuvremenu je bio lice mnogih popularnih kvizova.


Međutim, u poslednje vreme se o njemu uglavnom ne priča i ne piše pozitivno, a razlog su njegov otkaz i detalji iz privatnog života. On je već pre nekoliko godina bio u centru pažnje zbog svoje privatnosti, kada je posle 27 godina braka saopštio da je homoseksualac.


Pre nekoliko dana Filip Skofild pristao je da se povuče iz emisije "Ovo jutro" (This Morning), koju je vodio s koleginicom Holi Viloubi, u jeku glasina da su voditeljka i on u vrlo lošim odnosima iako su godinama bili bliski prijatelji.

U međuvremenu se u britanskoj javnosti šuškalo o njegovom odnosu sa glumcem i nekadašnjim zaposlenim u njegovoj emisiji, za kog se spekulisalo da ga je upoznao dok je još bio dete. Pojavile su se glasine da je mladić zapravo žrtva tzv. "grumovanja" jer su dvojica muškaraca stupila u vezu kada je mlađi napunio 18 godina, a Skofild ga je poznavao kao maloletnog i bio osoba od autoriteta i na položaju moći.

 

Skofild se potom oglasio saopštenjem, u kom je za Daily Mail potvrdio da je 2020. godine bio u vezi sa zaposlenim mlađim muškarcem, da je bio neveran supruzi i da mu je "zbog toga vrlo žao".


Ta veza nije bila mudra, ali nije bila ni nelegalna. Sada je završena... – izjavio je voditelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phillip Schofield (@schofe)


Kako je potom javio Daily Mail, ovaj mladić je navodno imao samo 15 godina kada se upoznao s Filipom Skofildom, a sreli su se nakon što je voditelj održao govor u njegovoj školi glume. Tada je, tvrdi ovaj portal, dečak zamolio voditelja da mu nađe neki posao, pa mu je Skofild "sredio" razgovor u njegovoj emisiji na ITV-u. Kada je on napunio 18 godina, zaposlio se upravo u njoj kao asistent produkcije, a navodno je kasnije počela njihova afera.


Holi Viloubi, s kojom je Skofild sarađivao godinama, oglasila se potom i izjavila:


Kad su se pojavile vesti o ovoj vezi, pitala sam Fila direktno da li je to istina i rečeno mi je da nije. Vrlo je bolno saznati da je ovo bila laž.


Početkom 2020. godine, Filip Skofild saopštio je javno da je homoseksualac i da ima podršku supruge Stefani Lou, s kojom je bio u braku 27 godina i njihovih odraslih ćerki.


Moja porodica je pokušala da me razveseli, obasipa ljubavlju i nežnostima, iako su i same bile zbunjene. Ipak, i dalje ne mogu da spavam i prošao sam kroz neke vrlo mračne trenutke – istakao je voditelj.


Nakon njega, oglasila se njegova supruga Stefani, koja je rekla da su oni morali da se suoče s emotivno najtežim trenucima koje su iskusili tokom 27 godina braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Phillip Schofield (@schofe)


Kako je tada pisao Mirror, Stefani i Filip su se dogovorili da se neće odmah razvesti.


Stef nije ogorčena jer je Filip „izašao iz ormana“. Ona nije tip koji će ga iz inata odvući pred sud. Kaže da će ostati uz njega dok se on ne sredi i ne bude srećan u novoj vezi, a onda će pričati o prijateljskom razlazu – istakao je izvor blizak porodici.


Ona je neverovatna, niko me u životu nije podržavao kao ona. Zadivljujuća je – rekao e tada Skofild.


Voditelj se, inače, nedavno našao u centru pažnje medija i privremeno se povukao iz emisije zbog optužbi na račun njegovog brata, kom se trenutno sudi zbog sek*ualnog zlostavljanja dečaka. U nedelji u kom je počelo suđenje Timotiju Skofildu, njegov poznati brat nije se pojavljivao na malim ekranima.

 

 

makonda-tracker