trudnica blista

Baloni u njenoj omiljenoj boji, a tek kad vidite poklone: Nemanja Gudelj priredio Anastasiji rođendan za pamćenje

0

Trudnički dani lagano izmiču, a ljubav poznatog para je iz dana u dan sve jača 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj nedavno su objavili lepe vesti - čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje skoro godinu dana žive zajedno, pa ova vest mnoge nije iznenadila.

 

Čini se da je njihova ljubav jača nego ikad, a to koliko je njemu stalo do nje govori i činjenica da joj je priredio rođendansko iznenađenje koje će zauvek pamtiti.

 

 

Dok se ona kao i svaka trudnica odmarala u svom domu Nemanja se potrudio da joj donese poklone, balone u obliku broja 25 koliko je ona napunila godina i to u njenoj omiljenoj, pink boji.

 

Takođe, on joj je kupio nekoliko plišanih medvedića, koje je Anastasija državla u rukama, a tu je bila i neizostavna rođendanska torta. 

 

1 / 6 Foto: Instagram / raznatovicanastasija/

 

Anastasije je prvo na svom Instagram storiju podelila video na kojem se može videti da je ponosno oduvala i svećicu u obliku broja 25, a potom su se njih dvoje zajedno fotografisali kako bi ovaj trenutak ostao zauvek zabeležen.

 

Trudna Anastasija nije skidala osmeh sa lica dok ju je Gudelj grlio. Čini se da joj trudnoća baš prija, a budući da je prošlo nekoliko prvih meseci, nema mučnina, umora, trudničkih tegoba, već može nesmetano da uživa u danima koji su pred njom.

 

 

makonda-tracker