prelepa

Otkriveno gde će biti održano venčanje: Anastasija Ražnatović priznala kako se oseća, a oglasila se i Ceca

1

Nakon što je otkriveno da je u drugom stanju Anastasija je otkrila i detalje o svojoj trudnoći 

foto: Instagram / anastasijaražnatović
foto: Instagram / anastasijaražnatović

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović odlučila je da nakon duže pauze ponovo se oglasi na društvenim mrežama i otkrije kako provodi trudničke dane.

 

Kao što je poznato Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće, a ona i njen partner Nemanja Gudelj uskoro će postati roditelji devojčice.

 

U poslednjih nekoliko meseci Anastasija se ređe pojavljivala na društvenim mrežama, a sada je ipak želela da donekle otkrije kako provodi trudničke dane

 

Ona je sve vreme ležala i odmarala u krevetu, a društvo joj je pravila mačka. Čini se da joj trudnoća veoma prija, a sada nakon što su prošle trudničke mučnine sada je došlo vreme za uživanje. 

 

 

- Konačno su prestale mučnine, pa mi je sada sve lagano. Kao da nisam trudna! Jedino što mi se često spava i što se oblačim kao beskućnik. Stalno sam u helankama i samo mi se nose široke stvari - kaže pevačica za Blic.

 

Ovim povodom se oglasila i njena majka Svetlana Ceca Ražnatović koja ne krije sreću zbog još jedne prinove u porodici.

 

- Kada mi je Anastasija preko video-poziva saopštila da čekam i treće unuče, bila sam presrećna. Ta vest za mene nije bio šok, već prelepo iznenađenje. Ovo je veliki blagoslov od Boga za čitavu porodicu. Tasa se sada sjajno oseća, nije razmažena, samo malo više spava nego obično, ali to je normalno - rekla je pevačica za pomenute medije.

 

Ovako Anastasija Ražnatović provodi trudničke dane
Ovako Anastasija Ražnatović provodi trudničke dane foto: Instagram / anastasijaražnatović

 

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su već otpočeli zajednički život u Sevilji, gde svakodnevno uživaju. Upravo u tom lepom gradu će biti organizovano i njihovo venčanje. 

 

Anastasija je jednom prilikom i otkrila ko joj je kuma, a reč je o njenoj dugogodišnjoj najboljoj drugarici, mladoj glumici Tari Milutinović.

 

Tara je posećivala Nemanju i Anastasiju u Sevilji, a Ražnatovićeva je ovako pričala o njihovom prijateljstvu.

 

 

- Ona mi je najbolja drugarica. Sutra će mi biti i kuma na venčanju. Za nju mi ništa nije teško da uradim. Znamo se i družimo od moje 12. godine - ispričala je pevačica jednom prilikom u emisiji "Nedeljno popodne".

 

Mlada Tara se nedavno po prvi put pojavila na filmskom platnu. Ipak, ono što retko ko zna jeste činjenica da je Tara unuka legendarnog fudbalera i trenera Velibora Bore Milutinovića, a završila je čak dva fakulteta.

 

Prvo je diplomirala na Ekonomskom fakultetu, a shvativši da je, ipak, gluma ono u čemu se najviše pronoalazi, završila je i Fakultet savremene umetnosti.

 

 

makonda-tracker