OVO NISU OČEKIVALI

Kako je Pike osramotio sinove u školi? Dečaci će ovo teško da mu OPROSTE

3

Milan i Saša su bili ljuti i razočarani zbog načina na koji se on predstavio njihovim drugarima

foto: EPA /Andreu Dalmau
foto: EPA /Andreu Dalmau

Čuveni fudbaler Đerar Pike navodno je osramotio svoje dvoje dece kada je započeo sastanak u njihovoj školi navodeći svoja dostignuća kao profesionalnog fudbalera.

 

Ova taktika je očigledno bila u potpunoj suprotnosti sa njegovom bivšom partnerkom i majkom dvoje dece, Šakirom. Samo je rekla svoje ime i nacionalnost kada se predstavljala u prostoriji.

 

Dva dečaka, Milan i Saša, sada žive sa Šakirom u Majamiju, dok Pike još uvek živi u Barseloni. On je otputovao u Majami u maju kako bi proveo vreme sa svojom decom. Njegova poseta je bila pravi spektakl o čemu svedoči i veliki broj slika njega sa sinovima. 

 

 

Prema rečima Ane Marije Alvarado, voditeljke emisije 'Sale el Sol', Pike nije ostavio dobar utisak nakon što je prisustvovao školskom skupu kao "fudbaler međunarodnog značaja", jer izvori kažu da je pokazivao neka od dostignuća koje je postigao dok je bio igrač Barselone.

 

Ovom se niko nije nadao, jer su se deca sa Šakirom preselila u novi dom baš zbog toga što su poželili da žive miran život daleko od očiju javnosti, paparaca, bliceva fotoaparata.

 

Ovim činom Pike je samo doprineo tome da se skrene pažnja na njegove sinove, a to je ono što Šakira nikako nije želela.

 

Kako je Pike Đerar razočarao svoje sinove?
Kako je Pike Đerar razočarao svoje sinove?foto: Profimedia

 

Ona se za razliku od Pikea samo predstavila navodeći svoju nacionalnost i da je majka Milana i Saše.

 

Alvarado je rekao i da su se i Milan i Saša odlično prilagodili novoj školi u kojoj izgleda da već imaju drugare. Šakirina i Pikeova deca su uvek bila veoma društvena i pričljiva, pa ne iznenađuje što im nova škola nije teško pala.

 

Šakira je ponovo bila u vestima u muzičkom smislu, pošto je objavila novu pesmu "Acrostico", koja je posvećena njenim sinovima Milanu i Saši, ali se pominje i Pike.

 

makonda-tracker