nije lako

Narednih 10 dana pred njim je veliki izazov: Đerar Pike stigao u Majami, sve oči javnosti uprte u Šakiru

0

Šakirin bivši partner provešće nekoliko dana sa sinovima Milanom i Sašom, koje nije video skoro mesec dana

foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bivši fudbaler Đerar Pike  stigao je u Majami da bi se video sa svojom decom nakon skoro mesec dana razdvojenosti. On je viđen kako iz Španije stiže na Međunarodni aerodrom u Majamiju.

 

Na sunčanoj Floridi Đerar će ostati nekoliko dana. Prema ugovoru o starateljstvu sa svojom bivšom partnerkom, kolumbijskom pevačicom Šakirom, Pike ima pravo da sa Milanom i Sašom provodi 10 dana mesečno.

 

Po dolasku, 36-godišnji bivši sportista, sada preduzetnik, obukao je ležernu odeću koja se sastojala od farmerki, sive majice i tamnih naočara za sunce, a u ruci je nosio kofer. 

 

 

Čim je izašao iz aviona, oko njega se okupilo na desetine novinara koji su željno iščekivali njegov dolazak na terminal aerodroma. Na njegovom licu bila je vidljiva nervoza i nelagoda, a čini se da su sada sve oči javnosti uprte u njegovu bivšu partnerku, pevačicu Šakiru. 

 

Pre nego što je stigao na Floridu, Pike je otišao sa svojom novom devojkom Klarom Čijom Marti u Abu Dabi u Ujedinjene Arapske Emirate.

 

Uprkos njihovim naporima da ostanu "ispod radara" tokom svog putovanja, fotografije i video snimci para u Abu Dabiju pojavili su se na društvenim mrežama i brzo su postali viralni.

 

Pike stigao u Majami kod Šakire
Pike stigao u Majami kod Šakire foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Prema izveštajima španskih medija kao što je podkast Mamarazzis, putovanje je bilo planirano kao rođendansko iznenađenje za Klaru.

 

Slike Pikea i Klarinog nedavnog putovanja koje su kružile internetom "uhvatile" su Pikea u plavom šortsu i beloj košulji, i Klaru u crnom kupaćem kostimu dok su uživali na obali mora.

 

Klara je viđena kako drži crvene ruže u ruci, verovatno poklon za proslavu njenog rođendana ili popularnog katalonskog praznika, koji se dogodio dok je par bio daleko od svog rodnog grada Barselone.

 

Nakon što je stigao na Floridu novinari su odmah opkolili Đerara
Nakon što je stigao na Floridu novinari su odmah opkolili Đerara foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Šta kaže ugovor o starateljstvu?


Pored prava da viđa decu 10 dana mesečno u Majamiju,

Đerar Pike takođe može da povede Milana i Sašu sa sobom u Španiju da provedu vreme sa bakom i dedom ili da u tom periodu putuju u druge delove sveta.

 

Štaviše, Pike ima pravo na periode raspusta koji su u skladu sa školskim raspustima njegove dece, kao što su Dan zahvalnosti u novembru, božićni praznici i popularni prolećni raspust u proleće. Prijavljeno je da će vreme dece tokom letnjih raspusta biti podeljeno između Šakire i Pikea.

 

 

 

makonda-tracker