Ko je u pitanju

Kim ne skida oči sa TERENA: Koji NBA košarkaš izlazi sa NAJPOZNATIJOM ženom sveta?

0

Priča se da žena vredna milione uopšte nije zainteresoavna za ovaj sport i da je zbog toga zasigurno gost utakmica u poslednje vreme

foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: DNPhotography/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šuška se da Kim Kardašijan izlazi sa nekim odLos Anđeles Lejkersa, zbog toga što su joj oči bile uprte u teren za vreme odlučujuće utakmice. Priča se da žena vredna milione uopšte nije zainteresoavna za ovaj sport i da je zbog toga zasigurno gost utakmica u poslednje vreme.

 

Izvori međutim tvrde da KIm ne izlazi ni sa kim i da je zaista tu zbog košarke, kao i da podrži bivšeg dečka i oca dece njene sestre Kloi.

 

S druge strane se šuška da su se na Met Gali, Kim Kardašijan i Pit Dejvidson, pomirili. Naime dok su razgovarali Pit nije ni u jednom trenutku sklanjao pogled sa KIm, i izgledalo je kao da uopšte nije čudno među njima zbog bivše ljubavi.

 

Kim je sve vreme razgovarala sa poznatim pevačem Ašerom, dok ih je Pit gutao pogledom

 

Preduzetnica i TV zvezda je takođe skoro izjavila da je 9 meseci nakon raskida sa Pitom, spremna ponovo da izlazi i upozna nekoga. Proše godine su ona i Pit odlučli da ostanu samo prijatelji, a kada ih neko upita za ono drugo, oboje su uvek imali samo najlepše da kažu jedno o drugom.

 

makonda-tracker