"predivno nam je"

Jedan trenutak je presudio da joj pošalje poruku: Kako su se zavoleli Anđela Jovanović i Mihail Dudaš?

0

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujiće uskoro će sudbonosno da izgovoriti svom dugogodišnjem izabraniku.

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš će svoju ljubav krunisati brakom.
Anđela Jovanović i Mihail Dudaš će svoju ljubav krunisati brakom.foto: Mondo/Stefan Stojanović

Ćerka poznatog glumačkog para Dragana Jovanovića i Branke Pujić, Anđela Jovanović reći će sudbonosno "da" svom izabraniku, poznatom sportisti Mihailu Dudašu.

 

Vesti o udaji glumica je potvrdila za Blicali o detaljima nije želela da priča, jer svoj privatni život ne želi da eksponira u javnosti.

 

- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela za pomenuti medij.

 

Ljubav Anđele i Mihaila je započela pre nešto manje od tri godine, a isto toliko i žive zajedno.

Svoj zajednički život su počeli da grade u Londonu, gde su oboje završili master studije. 

 

- Znamo se dosta dugo, a zvanično smo se upoznali pre nekoliko godina. Pretprošle godine bio sam gost u jednoj emisiji u kojoj je Anđela gostovala dan pre mene. Nedugo nakon toga želeo sam da vidim kako je prošla emisija, vratio sam onu sa Anđelom i, odgledavši je do kraja, shvatio koliko je šarmantna, lepa, pametna, simpatična. Odlučio sam da joj pošaljem poruku, pitam kako je, šta radi - ispričao je Mihail Dudaš za Gloriju i dodao:

 

- Tako je počelo naše dopisivanje, čuli smo se i dogovorili da odemo na kafu u Londonu jer sam tada morao da krenem tamo na master. Potom sam predložio da ta kafa bude i ranije. Kada smo se videli, odmah, na prvu loptu, skapirali smo se i započeli nešto što traje - 

- Mihail me je pozvao na kafu u Londonu, ali nije on pomerio to viđanje na ranije nego ja. Rekla sam mu: Ako ćeš da čekaš do Londona, onda nećemo ni da pijemo kafu. Tako smo se našli ranije - istakla je Anđela jednom prilikom, na šta se nadovezao i Mihail.

 

Mladi par ne želi da eksponira svoju vezu u javnosti i svoju intimu čuva od drugih.

 

Retki su trenuci kada jedno o drugom javno govore, a jednom prilikom se Anđela u emisiji "Balkanskom ulicom" dotakla teme svađa u vezi.

- Mi se svađamo tako što sve idemo iz pozicije ljubavi. Nikada mi se to nije desilo. Nikada se ni sa kim nisam tako svađala osim sa Mihailom, a to je svađa puna poštovanja, da se nikada ne izgovori ništa ružno. On me je naučio. Kaže: Čekaj, ljubavi, je l’ smo se dogovorili da ne može to...“. Onda napravimo nekako kao debatu, brzo prođe. Ja više problema pravim nego Mihail. On je sve suprotno: on je najnerazmaženija osoba koju sam upoznala. Njemu ništa nije teško ni za koga, pogotovo ne za mene da uradi, dok ja umem da budem malo kritična, ali menjam se - ispričala je Anđela u “Balkanskoj ulici” koja se emituje na Blic TV.

 

Anđela je nedavno prokomentarisala svoju vezu sa Mihailom:

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Instagram

- Uživam u svom odnosu sa Mihailom već dve i po godine. Predivno nam je. U samom startu smo ušli u ravnopravan partnerski odnos, gde smo se prepoznali i postali celina. Imam osećaj da se poznajemo ceo život. O tome sam mogla samo da maštam i sanjam, o tako čistoj vezi u kojoj nema nikakvih računa i agende. Postoji samo iskrena, čista i za mene prava ljubav. Ona traje, svakog dana raste i menja se, ima svoje metamorfoze, ali je sve jača i jača, iskrenija i dublja – kaže o svom partneru ćerka Gage Jovanovića i Branke Pujić.

 

Kako kaže, ona i Mihail, sve rešavaju zajedno i u vezi sa njim se oseća više nego savršeno.

 

- Poenta našeg odnosa je da sve rešavamo kao partneri i učimo da se menjamo na bolje. Želim da budem odgovornija i jača, da bih ga zadivila i pružila mu ono što on pruža meni. I obrnuto. Mihail je romantičniji. Ima svoje načine da me iznenadi. Pored njega se osećam kao žena, ali i kao ljudsko biće. Ne osećam se zarobljeno i neiskazano. Ja cvetam u tom odnosu, oboje cvetamo, zalivamo se i hranimo da budemo što bolji - ispričala je mlada glumica.

 

makonda-tracker